IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

Thais Tous, la filla de Sara Montiel, sorprèn amb la seva imatge en la seva reaparició pública

Ella i el seu germà Zeus han acudit al judici contra l'administrador de la seva mare, al que l'artista va denunciar el 2010

Thais y su hermano Zeus, hijos de Sara Montiel, a su llegada a los juzgados
Thais i el seu germà Zeus fills de Sara Montiel, arribant als jutjats | CatalunyaDiari

La filla de Sara Montiel ha reaparegut públicament des que en 2013 la vam veure en l'enterrament de la seva mare. Quatre anys després, la jove ha acudit als jutjats de Plaza de Castilla, a Madrid, on s'ha celebrat el judici contra l'administrador de la ja artista desapareguda, al que va denunciar el 2010 per apropiació indeguda. A la seva arribada, Thais Tous ha sorprès a tots els mitjans amb la seva imatge, que semblava una mica descurada.

  

  

mantenir-se al marge de la premsa i poc se sap de la seva vida privada,
Los hijos de Sara Montiel, en los juzgados de Plaza Castilla
Els fills de Sara Montiel, als jutjats de Plaza Castilla | CatalunyaDiari

Malgrat el seu caràcter discret, també se sap que va ser Thais qui es va encarregar de gestionar l'herència de la seva mare. No obstant això, encara que se la va veure molt abatuda durant el funeral, mai va arribar a fer declaracions als mitjans ni rendir-li cap tipus d'homenatge públicament. «Ella està tranquil·la aquí a Madrid, portant els papers amb advocats i amb això té bastant», explicava el seu germà Zeus en una entrevista per a 'La Otra Crònica' en 2014.Molt unida al seu germà Zeus

Vestida amb un abric vermell, camisa, pantalons clars i una bufanda, Thais va intentar passar inadvertida per als mitjans lluint poc maquillatge i el pèl recollit en una senzilla cua. Al costat d'ella anava el seu germà Zeus, una mica més conegut que ella, ja que va intentar obrir-se camí al món de la moda i en la indústria musical. Malgrat que tenen caràcters diferents, sempre han estat molt units i són un gran suport l'un per a l'altre.

Així ho han demostrat en les poques ocasions en les quals els hem pogut veure junts, com el va ser durant el funeral de la seva mare i ara, en el judici contra l'exadministrador. Com a hereus de l'actriu, hauran de lluitar junts per fer que es compleixi una de les últimes voluntats de la seva mare, qui va demandar a Francisco Fernández Peñalver per suposadament haver-se apropiat de gairebé 350.000 euros del seu patrimoni.

Zeus y Thais durante el entierro de su madre Sara Montiel
Zeus y Thais durant el funeral de la seva mare Sara Montiel | EFE

Un assumpte desagradable que va fer sofrir molt a Sara Montiel i que ara els seus fills hauran de resoldre, set anys després de la denúncia, per posar-li punt final. Tal com han senyalat diversos mitjans, la fiscalia demana sis anys de presó per l'exadministrador i una indemnització de gairebé 350.000 euros per un suposat delicte d'apropiació indeguda.

Pel que sembla, Fernández Peñalver suposadament va realitzar traspassos i disposicions en efectiu no justificats des dels comptes de l'artista a altres de les quals ell era titular a més de llogar dos habitatges en qualitat d'administrador d'una de les societats de Montiel.


Comentaris

envia el comentari