Primer pla de Sheila Martori

'The Bachelorette' compleix la seva promesa a l'estrena: tots es fixen en el mateix

'The Bachelorette' s'estrena amb magnificència

Sheila Martori ja ha començat l'aventura de la seva vida a Telecinco. La guapa arquitecta arriba disposada a trobar l'amor i deixa molt clar que sap què vol en la seva vida.

Així, ella mateixa explica que busca un noi alt, bru i molt segur de si mateix. Aquestes són les qualitats principals que ha de reunir l'home de la seva vida, que a més ha de ser ambiciós i molt afectuós. Aconseguirà trobar-lo entre els vint pretendents?

La noia s'ha deixat portar i s'ha mostrat oberta a l'hora de conèixer tots i cadascun dels nois. No obstant això, deixa clar que ha tingut relacions tòxiques en el passat i el que cerca ara és sentir de debò per arribar a enamorar-se.

De fet, Alberto Moreno ha encapçalat la llista de pretendents tot just la nit de l'estrena. Des que el veu entrar per la porta, les espurnes entre tots dos no triguen a saltar. Sheila explica que no sap què sent per ell, però la posa molt nerviosa. Així doncs, la tensió entre tots dos arriba al punt que es veuen incapaços de resistir-se i acaben fonent-se en un passional petó.

A més a més, Alberto resulta ser el favorit de la jove i al qual lliura la seva primera rosa, flor amb la qual Sheila escull els seus favorits al programa. Per tant, adquireixen una gran importància des del primer episodi. Pel que fa als candidats que no li agradin, els expulsarà de la forma més senzilla.

Sheila i Alberto també semblen tenir moltes coses en comú, ja que ell planeja convertir-se en arquitecte i, fins i tot, porta uns plans a la noia per deixar-ho clar. Alberto assegura que se sent més que preparat per tenir una relació i creu que està en el moment indicat. Just per això, farà tot el possible per conquistar Sheila, que sembla haver-se decantat per ell a la primera.

Sheila Martori cau rendida davant un dels seus candidats

«Estic obert de cor a enamorar-me», confessa el jove. Unes paraules que han agradat molt a Martori, que sembla molt decidida a complir el seu objectiu.

D'altra banda, la noia també s'ha emportat sorpreses desagradables, ja que un altre dels candidats ha fet certs comentaris que l'han molestat. Jordi Fumanal li ha preguntat sense embuts a la protagonista si tot allò que veia és natural. Una qüestió que també ha impactat els seus companys, que no han dubtat a retreure-li aquest comentari ofensiu.

«A què et refereixes amb això? A la meva manera de ser o al meu físic?», li ha increpat Sheila una mica molesta. «De personalitat sé que ets autèntica, però em referia més aviat al físic», li respon ell sense tallar-se gens ni mica.

«Bé, tot és meu», li deixa molt clar ella. Tot seguit decideix mantenir una conversa tota sola amb ell per aconseguir entendre'l una mica millor. «No hi ha per on agafar-lo», conclou Sheila. Té molt clar que no arribarà enlloc amb ell. Tot al contrari, Jordi insisteix que nota una connexió molt especial. «Estem connectats», assegura.

El mateix empresari es defineix com «una persona forta, que pot amb tot, però que també vol una persona al seu costat que el cuidi». Lamentablement, acabarà emportant-se una gran decepció en comprovar que Sheila no és a la mateixa ona i l'obligarà a marxar abans del que s'esperava.

És evident que el programa ha començat fort i no decep l'audiència, que fa temps que demana una cosa així. De fet, fins i tot hem tingut un cavall i un gos com a acompanyants d'algun dels pretendents. Què ens espera a partir d'ara?

NOVETAT WHATSAPP: Fes clic aquí per llegir GRATIS les notícies més destacades de Catalunya al WhatsApp