IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

'The New York Times' parla de l’estil de vida de Marc Márquez

Aquesta setmana és el protagonista d’una pàgina a la secció d’esports

Marc Márquez amb el seu germà Àlex | Cedida

Marc Márquez és un dels protagonistes de la secció d’esports de The New York Times d’aquesta setmana. Les línies que el mitjà li dedica van destinades a remarcar el seu estil de vida, modest i senzill. Destaquen, sobretot, el seu comportament pel que fa a les feines de casa i el tracte amb la seva família.

El periodista Raphael Minder, que és el corresponsal del mitjà a Espanya, va passar un dia amb la seva família a Cervera, el seu poble natal. Després de la jornada va escriure al voltant de diferents qüestions: «Marc Márquez, possiblement el millor pilot del món, estava afrontant un altre tipus de repte. Aquesta vegada es tractava de les normes que hi ha a casa: 'Marc, no pots deixar la tovallola mullada dins la motxilla’, li diu la seva mare quan arriba d’entrenar-se amb el seu germà Àlex. En Marc la deixa al radiador. ‘Ja poden ser campions del món, però són els meus fills i així com es fan les coses a casa’».

En referència al seu estil de vida, el poble de Lleida on viu és, precisament, una de les coses que més ha cridat l’atenció al periodistaa. Márquez ha declarat: «entenc que altres prefereixin passar les vacances a les Maldives però a mi m’agrada Cervera. Aquí és on sempre he estat i encara vull seguir estant. Cert, la meva vida ja no és la d’abans però si mires al meu voltant: la meva família, el meu equip, els meus amics... no han canviat. I aquí, a més, puc entrenar-me amb el meu millor amic, el meu germà».


Comentaris

envia el comentari