IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

Els tobogans més grans de Barcelona

Un lloc on podreu gaudir petits i grans

Parc de la Solidaritat | Cedida

Si ets un adult amb esperit de nen, estàs de sort! Vols recordar aquells temps en què passaves les tardes als parcs infantils? T’agradava la sensació de pessigolles a la panxa mentre baixaves per un tobogan? Et presentem set tobogans gegants de la província de Barcelona que ha recollit la revista TimeOut on podràs gaudir com abans!

1. Parc de Diagonal Mar: Hi podreu trobar uns tobogans molt amples, aptes per a tirar-vos en família o amb amics. Si voleu relliscar millor, seria convenient que ho féssiu damunt d’un cartró.

2. Parc de l’Espanya Industrial: Un drac és qui us dóna la benvinguda a tres tobogans de característiques diferents. Els dos més curts són aptes per baixar amb patins o patinets.

3. Tobogans de Montjuïc: Llargs i estrets en un entorn admirable. Si és estiu, s’aconsella baixar en pantaló llarg perquè, en ser metàl·lics, poden arribar a cremar.

4. Camí del Cel: Una gran diversitat de tobogans de diferents tipologies és el que podràs trobar en aquest indret del Tibidabo.

5. Parc de la Solidaritat: Sis tobogans enormes, tot i que també hi trobareu la versió infantil.

6. Parc del Turó de Can Mates: Diversió assegurada! Hi ha cinc tobogans de característiques diferents però, inclús, en trobareu un de «siamès» per tal de fer curses de baixada amb els vostres amics.

7. Garden Center de Sant Vicenç dels Horts:  Si necessites comprar plantes però, alhora, vols passar una estona divertida, has de passar per aquí! Hi trobaràs un goril·la gegant que compta amb dos tobogans.

T’ho perdràs?


Comentaris

envia el comentari