Toca estalviar: Rocío Carrasco anuncia la subhasta del seu vestit fúcsia

Rocío Carrasco vol ajudar a les dones víctimes de violència de gènere i té previst organitzar un concert benèfic i subhastar el seu vestit

Antonio David Flores ha intentat desacreditar el documental 'Rocío, contar la verdad para seguir viva' al·legant que Carrasco ha parlat per diners i que, per tant, el seu testimoni no és vàlid. Ara bé, cal recordar que l'exguàrdia civil ha visitat diversos platós de televisió per titllar-la de mala mare i beneficiar-se'n econòmicament. De fet, en el documental es demostra que Antonio David ha estat explicant mentides durant tots aquests anys.

Rocío Carrasco vol recaptar diners per a les dones víctimes de violència de gènere

Rocío ha estat entrevistada la nit d'aquest dimecres, 2 de juny, per tancar la primera temporada de la docu- sèrie. La protagonista ha reconegut que se sent feminista i que està molt implicada en la causa, ja que amb el documental ha conegut altres casos de violència masclista i, a més, ha marcat un abans i un després en la manera de treballar de la televisió.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

La periodista Paloma García Pelayo ha volgut saber si Rocío té previst invertir els diners que ha guanyat amb el documental en associacions de dones víctimes de violència de gènere. Recordem que Rocío no ha demanat diners a canvi, però la productora ha volgut pagar-li una xifra simbòlica com a agraïment per la seva implicació.

Carrasco ha anat més enllà i ha afirmat que fa molt temps que estudia diverses opcions per ajudar a les dones víctimes de violència de gènere. Tanmateix, ha afirmat que està preparant tres concerts benèfics amb dones artistes per recaptar diners a través de la cultura, la música i la reivindicació de les dones.

D'altra banda, Rocío ha assegurat que vol subhastar el vestit fúcsia que ha lluït durant tota la docu-sèrie. Així doncs, aquesta subhasta servirà per recaptar el màxim de fons per a la causa. Amb tot això, Rocío Carrasco ha rebut aplaudiments del públic i de l'equip.

'En el nombre de Rocío' 

La gala d'aquesta nit havia de ser un comiat, però un vídeo ha informat que Rocío Carrasco encara no ha posat punt final a la polèmica. El programa ha exposat unes declaracions de la protagonista a la platja de Chipiona, on anuncia que s'ha deixat una part de la història, que afecta directament a Amador Mohedano, Rosa Benito i José Ortega Cano, entre molts altres.

Sota el títol 'En el nombre de Rocío', Telecinco estrenarà la seqüela de 'Rocío, contar la verdad para seguir viva', on Carrasco se centra en l'enemistat que té amb molts dels membres de la seva família. No obstant això, Rocío té molt bona relació amb familiars que viuen en l'anonimat i que no necessiten sortir constantment en pantalla. Haurem d'esperar uns mesos per veure el nou programa de Rocío.


Comentaris

envia el comentari