Imatge de Tom i Melyssa, exconcursants de 'La Isla de las tentaciones'

Tom Brusse diu 'sí' a un nou 'reality' de Telecinco amb una polèmica companyia

L'ex de Melyssa es resisteix a abandonar la seva presència a la televisió i afronta un nou repte davant les càmeres

Telecinco està apostant molt pel nou 'reality' que s'està a punt d'estrenar. El programa aposta per parelles mediàtiques que hauran de demostrar la seva fidelitat amb la nova edició de 'La casa fuerte'. Isa Pantoja i Asraf Beno va ser la primera parella confirmada per a la segona edició del programa i els van seguir Sonia Monroy i el seu promès, que tornaran aviat de Hollywood per poder afrontar aquest nou repte televisiu.

Tom Brusse participarà amb Sandra

Fa uns minuts, el portal Yotele confirmava en exclusiva la tercera parella del programa i que de confirmar-se, seria una autèntica revolució. Tom Brusse, exxicot de Melyssa i concursants els dos de 'La isla de las tentaciones', es convertirà en concursant del 'reality' de convivència en el qual haurà de lluitar per aconseguir instaurar-se dins de la casa rural i no viure al porxo on conviuen les parelles menys avantatjades del programa.

Tom no estarà sol i Telecinco li ha buscat la parella ideal per demostrar que el que va passar a 'La isla de las tentaciones' era del tot cert. Després de trencar amb Melyssa, Tom va afirmar estar iniciant una bonica relació amb Sandra, la seva temptadora dins el 'reality' i que hauria despertat tots els seus sentits, sent el principal motiu de la ruptura que va protagonitzar amb Melyssa.

La parella s'ha obsessionat a seguir fent diners, ja en el programa dels tres mesos després de l'enregistrament del 'reality' van explicar que estaven vivint junts, una versió que no té gaire sentit si tenim en compte que ell està establert a Madrid i ella a Barcelona. Per poder afirmar aquesta història, el jove va decidir anar-se'n a Barcelona i des d'allà intentar vendre l'exclusiva.

L'intent fallit de vendre una exclusiva

Sandra, la temptadora que està anant de la mà de Tom en tot aquest espectacle, va ser enxampada parlant amb un fotògraf per intentar vendre una exclusiva en la qual sortís amb Tom davant d'unes finques i així donar a entendre que estaven buscant pis. El fotògraf, i que després els va trair filtrant aquesta conversa, li va parar els peus a la jove, ja que el seu primer objectiu era intentar vendre unes fotos amb Tom sortint d'una botiga d'objectes de nadons, donant a entendre que esperaven un nen. La seva imaginació no té límit i ara veurem com continua tot.