Imatge del logo de 'Supervivientes',un dels programes amb més èxit de Telecinco

Telecinco confirma el quart concursant de 'Supervivientes 2021'

La persona es trobava al plató del debat de 'La isla de las tentaciones' aquest dilluns


No s'ha fet esperar. Telecinco segueix el seu protocol per desvetllar el llistat definitiu de concursants de la nova edició de 'Supervivientes', una llista que es va descobrint en comptagotes a través dels diferents programes de la cadena. Aquest dilluns, durant del debat de 'La isla de las tentaciones', hem conegut el quart concursant confirmat per la cadena. Sandra Barneda ha demanat silenci a plató per obrir el sobre i desvetllar un altre famós que en els pròxims dies emprendrà un viatge fins a Hondures, on haurà de posar a prova les seves habilitats com a supervivent.

La primera a llegir el sobre ha estat Sandra, que després de deixar anar una 'paraulota' fruit de la sorpresa, ha afirmat que el nou concursant es trobava a plató en aquell moment. Les mirades han apuntat de seguida cap a dos convidats: una, Melodie Peñalver, i l'altre, Tom Brusse, dos exconcursants de 'La isla de las tentaciones' que sonaven com a candidats per afrontar aquesta nova aventura per la qual torna a apostar Telecinco. En aquesta ocasió, només s'ha confirmat la presència d'un d'ells, però això no deixa fora l'altre, ja que encara queden més de la meitat de concursants per conèixer.

L'escollit no és altre que Tom Brusse, exnòvio de Melyssa Pinto i nòvio de Sandra Pica, parelles que va conèixer a 'Mujeres y Hombres y Viceversa' i de 'La isla de las tentaciones' respectivament, una dada que ens fa creure que ara podria tornar a enamorar-se a més de viure una experiència extrema a 'Supervivientes'. Si és així, de moment només té dues candidates per poder conquistar: la cosina de Kiko Rivera, Silvia Pantoja, i Alexia Rivas, exnòvia d'Alfonso Merlos i exreportera també de 'Socialité'. De fet, ja s'ha preguntat a Brusse sobre quina podria encaixar amb el seu prototip de noia, però el jove, de moment, no ha volgut aventurar-se a emetre cap mena de veredicte.

Ara que ja està confirmat, en els propers dies Tom començarà una quarantena estricta al costat dels seus companys que li permetrà volar fins a Hondures per protagonitzar la nova aposta televisiva de Mediaset, que s'espera que s'estreni al llarg de la primera setmana o, a tot estirar, la segona setmana d'abril.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

Aquests seran els companys de Tom

De moment, només es coneixen quatre dels nous concursants de 'Supervivientes'. El primer dels confirmats ha estat el bailaor Antonio Canales, que va cobrar molt protagonisme mediàtic per aparèixer en una platja fent una fel·lació a un altre home i que després es va dedicar a visitar els platós de televisió per narrar els detalls d'aquesta escena febrosa. El mateix bailaor va donar després la cara i va demanar perdó per haver-se convertit en l'escenari d'una escena, que semblava més que orquestrada.

La segona confirmada ha estat Sílvia Pantoja, neboda d'Isabel Pantoja i que després de visitar els platós de Telecinco per participar a 'Cantora, la herencia envenenada', intentarà demostrar ara els seus dots com a supervivent en condicions totalment extremes.

La tercera concursant i que es converteix directament en una de les grans estrelles de l'edició és Alexia Rivas, que segons sembla, haurà de passar comptes amb Marta López, primera nòvia d'Alfonso Merlos que, segons sembla, també entraria a participar en la nova edició de 'Supervivientes'.

Aquest dimarts a 'Sálvame' es coneixerà un nou concursant, que precisament ha acudit moltes vegades a aquest plató per parlar d'Isa Pantoja i Sofia Suescun. Estem parlant d'Alejandro Albalá, que hauria signat també contracte per volar fins a Hondures.