Primer pla de Tom Brusse

L'error de Tom Brusse i Sandra que s'ha fet viral en pocs minuts

La parella de 'La isla de las tentaciones' segueix augmentant la seva popularitat a les xarxes socials

Tom Brusse i Sandra Pica s'han fet virals a les xarxes socials per un gran error ortogràfic i lèxic que han comès en ple directe. El refranyer espanyol que assegura que «deu els cria i ells s'ajunten» no podria ser més encertat en aquest cas.

La parella ha volgut participar a Instagram a un joc molt similar a 'Pasapalabra', on Sandra ha intentat corregir al seu xicot, cometent ella un error encara més desafortunat.

Tom Brusse i Sandra Pica, inseparables 

La polèmica parella es va conèixer a la segona temporada de 'La isla de las tentaciones', on la relació de Tom Brusse amb Melyssa Pinto no va ser un impediment. El concursant d'origen marroquí va caure en la temptació de la soltera Sandra Pica i va acabar posant fi a la seva relació amb l'exconcursant de 'Mujeres y Hombres y Viceversa', que es va convertir en una de les participants més estimades del programa.

Després del seu pas per República Dominicana, la nova parella s'ha tornat inseparable. No obstant això, els rumors d'infidelitat sempre han perseguit a la parella, donat l'ampli historial de Tom Brusse, que sembla una persona incapaç de tenir una relació formal. Fins i tot han estat a punt de trencar la relació en diverses ocasions, l'última després del polígraf de Conchita, que va revelar que Tom no estava enamorat de Sandra.

La parella reforça la seva presència mediàtica

Tom i Sandra han intentat rendibilitzar la seva relació amb diverses polèmiques en mitjans de comunicació i amb la seva participació conjunta en un altre 'reality' de Telecinco: 'La casa fuerte'. Així doncs, la parella es nega a renunciar a la fama i vol seguir traient profit de la seva participació a 'La isla de las tentaciones', que pròximament estrenarà la seva tercera temporada.

Per aquest motiu, la parella utilitza les xarxes socials per reforçar la seva presència mediàtica i seguir sent personatges d'interès per als seus seguidors. Tom i Sandra estan molt actius a les xarxes socials, on recentment han publicat un vídeo que s'ha fet viral per un error que han comès.

El vídeo d'Instagram

En el vídeo, Tom Brusse surt entretenint-se  amb un joc d'endevinalles a Instagram, al qual assegura estar viciat.  «Ja sé que soc un pesat, però és l'últim», diu l'exconcursant de Telecinco, deixant en evidència que ja feia una bona estona que hi jugava.

En aquest cas, la parella ha d'esbrinar un animal que comenci per la lletra 'A'. Entre els nervis del directe i la confusió entre idiomes per part de l'exconcursant marroquí, la resposta de Tom ha desconcertat a tots els seus seguidors. «Arangután», diu Tom entre dubtes i rialles dirigint-se a la seva parella.

Sandra, conscient de l'error del seu xicot, esclata a riure i intenta corregir la seva parella immediatament. No obstant això, Sandra comet un error encara més greu que el del seu company, assegurant que la paraula «orangutan» s'escriu amb 'H'.

«Orangutan, i és amb H, idiota», respon Sandra rient-se de l'error de la seva parella, però sense adonar-se que no pot estar més equivocada. En qüestió de minuts, l'error s'ha fet viral a les xarxes socials.