Tonet Benavent, un jove de 27 anys de València, busca donant de medul·la

Fa pocs dies que li han comunicat que només amb quimioteràpia no es curarà

El cas de Pablo Ráez va commocionar tot Espanya que va originar un moviment per ser donant de medul·la, però encara no és suficient. Tonet Benavent, un jove de 27 anys de Palma de Gandia, a València, també li han diagnosticat recentment un tipus de leucèmia. Les possibilitats de curació passen pel trasplantament de medul·la òssia, com en el cas del jove de Marbella.

Segons apunta 'Las Provincias', fa només dues setmanes que Tonet és coneixedor de la notícia i fa tres dies que sap que només amb quimioteràpia no es guarirà. Per aquest motiu, un amic seu ha fet difusió del seu cas a través de WhatsApp per animar tots els seus amics i la gent que vulgui perquè es facin donants. Moltes persones s'han preocupat, i fins tot l'Ajuntament de Palma ha compartit la història a Facebook i s'ha compromès a portar una unitat mòbil fins a la localitat per a les donacions.

El missatge anima la gent que es torni a abocar amb la donació de medul·la com en el cas de Pablo, que va ser el responsable que augmentessin un 80% les donacions a Andalusia i també que es notés la seva influència a la resta de l'Estat.


Comentaris

envia el comentari