Toni Cantó compta amb un historial d'escàndols sentimentals

L'actor té tres fills amb tres dones diferents i ha confessat haver tingut relacions homosexuals
Toni Cantó ha tingut molts problemes a les seves relacions sentimentals | Cedida

 

Toni Cantó sembla ser un home tranquil i reservat del qual amb prou feines se sap sobre la seva vida privada. Actualment, i des de fa dos anys, manté una relació sentimental amb Lourdes Verger. No obstant això, la vida del polític està plena d'escàndols sentimentals que han tacat la seva imatge, com recorda 'Esdiario'.

La seva primera relació coneguda va ser amb Eva Cobo, a la qual va conèixer el 1986. Després d'anys de relació, l'actriu es va quedar embarassada però dos mesos abans de tenir el bebè, Toni Cantó va decidir deixar-la. Després d'això, l'actor va negar que fos el pare de la nena i va portar l'assumpte als tribunals. Finalment, el jutge va dictaminar la seva sentència en favor d'Eva Cobo i Toni Cantó va haver de donar-li el seu cognom a Carlota, qui desgraciadament moria el 2011 a causa d'un accident de trànsit.


A més, Toni Cantó té dos fills més. Lucas va néixer fruit de la seva relació amb la presentadora Carla Hidalgo i Violeta de la seva relació amb l'actriu Mar Regueras. Precisament aquesta última no ha parlat molt bé de la faceta com a pare de l'actor: «Tinc sort que la custòdia se'm va concedir a mi perquè sóc qui s'ocupa de tot. Compto amb la seva ajuda quan apareix cada dos caps de setmana..., però poc més perquè està molt ocupat... i per altres circumstàncies, com molts que reclamen coses i després no les duen a terme».

Posteriorment, Toni Cantó va contreure matrimoni amb Inma Suárez, però tan sols va durar un any. Després de la mort de Carlota el caràcter de Toni Cantó va canviar i la seva dona va decidir que el millor era separar-se. També s'ha parlat d'una possible relació homosexual entre el polític i Miguel Bosé quan van compartir pis. Encara que no va donar noms específics, Toni Cantó va reconèixer haver mantingut relacions amb altres homes: «amb un grup de companys de classe quan tenia uns 14 anys. Si no he parlat mai de les meves relacions és per qüestió de pudor, no per evitar diferenciar-les per gèneres o alguna cosa semblant».