Vídeo: Toñi Moreno confessa la por més gran relacionada amb el seu embaràs

El moment es va convertir en el minut més vist del dia de Canal Sur

Toñi Moreno li para els peus a Kiko Jiménez
Toñi Moreno segueix al capdavant dels diferents programes que presenta | CUATRO

La presentadora Toñi Moreno, que es troba en els darrers mesos del seu embaràs, compartia l'altre dia una reflexió en veu alta amb els espectadors del seu programa de Canal Sur 'Un año de tu vida'. Aquest comentari està relacionat amb el seu embaràs i amb el nen que ha de néixer d'aquí molt poc temps. Moreno, acompanyada de Loles León i altres col·laboradors de l'espai es volia referir a la responsabilitat que suposa ser mare i els dubtes que això li genera.

Amb un to molt emotiu, Toñi deia que ningú t'ensenya a ser mare i que això li provocava molts dubtes i admetia que no sabia si sabria fer-ho bé un cop naixés aquesta criatura. La presentadora explicava que ella havia seguit un procés de gestació molt conscient de tot el que suposava estar embarassada però que fins ara no havia pensat en el fet que comportava el fet de portar algú a la vida.

El consell de Loles León

L'actriu que aquell dia visitava el programa, interrompia a Toñi per a dir-li que estava convençuda del fet que sabria fer-ho bé i que té raó amb què ningú t'ensenya a ser mare per a més tard afegir que l'únic que li donarà les claus per fer-ho bé serà el seu propi fill i les necessitats que li vagin sorgint amb el pas dels dies.

Amb aquestes paraules Moreno s'emocionava i agraïa a l'actriu les seves paraules. La cadena explicavatravés de Twitter que aquests minuts de televisió han estat els més vistos del dia i a la vegada, un dels vídeos més comentats de les xarxes socials de Canar Sur.

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari