Toñi Moreno: «No crec que el meu cos pugui resistir-ho»

La presentadora ha respost algunes de les preguntes dels seus seguidors

Imatge d'arxiu de Toñi Moreno
Toñi Moreno ha afirmat que li encantaria tornar a ser mare | Catalunya Diari

Una de les presentadores de la televisió més estimades a Telecinco és, sense cap dubte, Toñi Moreno. I bona mostra d'això és que en el seu compte d'Instagram té més de 670.000 seguidors. Fans i amics als quals sol dedicar temps, com ha fet ara. En concret, ha optat per respondre algunes preguntes de persones anònimes per a així explicar-los com se sent en aquests moments i fins i tot per a abordar temes 'espinosos'.

Toñi Moreno es confessa

Des de fa unes setmanes es ve rumorejant que la periodista podria estar embarassada novament. I és que ha pujat imatges a les seves xarxes socials que han generat el dubte. Ella s'ha encarregat de desmentir aquestes faules i en el directe també ha volgut fer-ho.

Així, ha manifestat que li encantaria tornar a ser mare. No obstant això, ha reconegut que «no crec que el meu cos pugui resistir-ho. Per a mi ha estat molt dur». És més, també ha afirmat que és complicat ser mare soltera en moltes ocasions: «A vegades, costa, però som supervivents (…) Tot compensa».

Precisament en referència al seu rol de progenitora ha manifestat que està molt preocupada per la situació del coronavirus. I és que sent por per la seva filla, Lola. A més, també ha admès «m'espanta el món que estem deixant als nostres fills».

Resposta d'Instagram de Toñi Moreno en ser preguntada si tornaria a ser mare
Toñi Moreno confessa que li agradaria tornar a ser mare, però el seu cos no podria resistir-lo | Instagram @tmoreno73

Toñi i l'amor

En aquesta conversa amb els seus incondicionals, Toñi Moreno no ha obviat parlar de l'amor. No ha dubtat a deixar clar que «never (mai)» es tancarà a aquest sentiment.

Això sí, ella, que ha reconegut en televisió que fa dues setmanes va tenir sexe, no ha dit si està amb algú. I és que no cal passar per alt que recentment van sorgir uns rumors sobre la seva vida sentimental. En concret, es va publicar que estava sortint amb una jove coneguda de la televisió que era vint anys menor que ella. No obstant això, la gaditana no ha dit res sobre aquest tema perquè, com sempre, és molt cauta amb la seva vida privada.

Sigui com sigui, d'aquesta manera, Toñi s'ha acostat novament als seus fans. Els ha dedicat uns minuts del seu temps. I això és una cosa que segur que li han agraït i que esperen que es repeteixi molt aviat.


Comentaris

envia el comentari