Toñi Moreno confessa que ha patit una depressió

Toñi Moreno
Toñi Moreno ha confessat que ha patit una depressió | CatalunyaDiari.cat

Toñi Moreno, presentadora del programa ‘Viva la Vida’ de Telecinco, ha explicat en directe que ella va pertànyer al grup d’«una de cada quatre» persones patirà una malaltia mental al llarg de la seva vida. A més, també ha preguntat a un dels entrevistats si l’expressió «sortir de l’armari» era adequada en aquest context, quan es vol admetre que es pateix una malaltia mental: «Li preguntava si sortir de l’armari es referia a explicar que tens una malaltia mental».

A continuació la presentadora ha afegit: «Ja sabeu que a mi els armaris no m’agraden», comentari que ha provocat un somriure entre els seus entrevistats i una rialla per part del públic que ha assistit al plató del programa. Finalment, Toñi ha confessat: «Jo surto de l’armari, jo he patit una depressió», aconseguint que tots els presents aplaudissin.

D’aquesta manera, la presentadora de ‘Viva la Vida’ ha sortit de l’armari i s’ha solidaritzat amb tots aquells qui pateixen algun trastorn mental: «Jo he sigut una, d’aquell un de cada quatre», fent referència a les xifres sobre malalts mentals, un trastorn que afecta una de cada quatre persones al país. A més a més, també ha afegit que ara per ara: «em centro en el tres de cada quatre, però puc tornar a estar en l’un de cada quatre, això és un tema que ens afecta a tothom».

Toñi Moreno, presentadora de Telecinco.
Toñi Moreno és presentadora a Telecinco. | CatalunyaDiari.cat

 

Dia mundial de la Salut Mental

Durant l'emissió de 'Viva la vida', Toñi Moreno ha entrevistat en directe tres testimonis que pateixen malalties mentals per ser el dia mundial de la Salut Mental. Per exemple en Damián que, quan tenia només catorze anys, va ser diagnosticat d'un Trastorn Obsessiu Compulsiu, TOC.

Aquest any la campanya pel dia mundial de la Salut ha tingut com a objectiu donar més visibilitat a aquest tipus de malalties, ja que una de cada quatre persones al llarg de la seva vida acabarà patit un trastorn mental. Per aquesta raó molts mitjans de comunicació van dedicar un espai en la seva programació per parlar sobre la salut mental. Per exemple, a 'Viva la Vida' des d'on Toñi Moreno ha confessat que en el passat va patir una depressió, mentre el públic que estava al plató li ha mostrat tot el seu afecte aplaudint.


Comentaris

envia el comentari