Toñi Moreno parlant amb els periodistes

Toñi Moreno desmenteix una greu notícia relacionada amb el seu embaràs

La presentadora de Sanlúcar de Barrameda, Toñi Moreno, ha estat víctima d'una notícia falsa que s'ha publicat en un mitjà digital.

La presentadora de Sanlúcar de Barrameda, Toñi Moreno, ha estat víctima d'una notícia falsa  que s'ha publicat en un mitjà digital. Aquesta notícia feia al·lusió a l'embaràs de la presentadora i s'explicava que havia perdut la criatura  que està esperant des de ja fa alguns mesos.

La notícia ha corregut com la pólvora a través de les xarxes socials fins que ha arribat a mans de la protagonista que ràpidament ha sortit al pas per desmentir-ho. Moreno ha fet ús de les seves històries d'Instagram per a dir que no tot s'hi val i a més, ha afegit que es troba perfectament.

L'aparició de la falsa notícia ha servit perquè la comunicadora tornés per uns minuts al que havia estat durant molt de temps el seu programa, 'Viva la vida', on ha explicat a Emma García  com es trobava i com havia viscut ella i el seu entorn l'aparició d'aquest titular que ha posat molt nerviós a tot el seu entorn i que s'ha desencadenat amb tot un seguit de trucades de personalitats conegudes que la contactaven per a preguntar-li com es trobava.

Per últim, la presentadora ha explicat que es troba molt feliç  amb la seva actual feina i amb tot el que li està despertant la seva gestació.

Setmanes enrere ja va ser víctima d'un altre notícia falsa

Fa unes setmanes, Toñi es va fer viral perquè va donar per certa una informació falsa que apuntava a la mort de la periodista Maria Teresa Campos amb la que l'uneix una forta amistat. Això va desencadenar en què la presentadora abandonés el plató de 'Mujeres y hombres y viceversa' desencaixada, per més tard tornar i explicar el que li havia passat.

També et pot interessar...