Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

Toñi Moreno explica que li agradaria ser mare

La presentadora de 'Viva la vida' ha afirmat que té ganes de complir un somni
Toñi Moreno, en una imatge d'arxiu | Cedida

 

Toñi Moreno és notícia. La presentadora de 'Viva la vida' ha fet referència al seu somni de ser mare i ha deixat tothom perplex amb la seva revelació.

 

La presentadora, de 44 anys, va ser caçada fa uns dies a les instal·lacions d'una clínica de fertilitat. Aquesta, però, sempre havia negat la màxima i havia eludit tot tipus de debats sobre la seva maternitat. Finalment, aquesta no ha tingut escapatòria i ha acabat reconeixent allò que era més que evident.

 

«Això no és només posar-s'hi. Ja ho sabeu», va explicar la presentadora mentre al·legava: «Sempre he tingut ganes de ser mare». Moreno, així mateix, va desmentir estar «embarassada» i explicava que ho estarà «si puc».

 

«Qualsevol que ha passat per un procés així sap que cal fer-ho amb tranquil·litat, sense pressió», va afegir la presentadora, visiblement emocionada.

 

L'edat, en contra de Moreno

Toñi Moreno va reconèixer, però, tenir alguns problemes per quedar-se embarassada. Aquesta, de fet, va tirar d'humor i sarcasme, comentant: «Amb 44 anys, què més vols?».

 

De fet, aquesta va prosseguir amb el relat explicant que l'edat ideal per ser mare és «dels 20 als 30» i que, a la seva edat, és «tot un obstacle».

 

No s'arronsa i, a més, va continuar la declaració dient que lluita per complir els seus somnis. Toñi, oberta en canal, va explicar que continuarà assistint a la clínica de fertilitat per intentar redirigir la situació. 

Els paparazzis i la seva 'caça'

Toñi Moreno, finalment, va destacar: «Ja m'han enxampat entrant en una clínica». De fet, lluny de carregar contra els fotògrafs, aquesta va relatar: «Són molt bons els companys paparazzis»

 

Per concloure la declaració, Moreno va dir que no li agrada parlar de la seva «vida personal» i va sol·licitar que no la pressionessin, perquè és un tema «molt personal».