rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

ÚLTIMS DIES:

🍎 Sorteig d'un lot amb els millors productes ecològics dels supermercats BonPreu!

Toñi Moreno llença una indirecta a Mediaset des de Canal Sur

«Espero que aquest programa no me'l treguin», ha sentenciat la presentadora a 'Gente Maravillosa'
Toñi Moreno llença una indirecta a Mediaset en el programa 'Gente Maravillosa' de Canal Sur | Canal Sur

 

Si encara existia algú que ho dubtes, Toñi Moreno acaba de confirmar que el seu canvi forçat de programa no li ha agradat gens. Així, es pot entreveure d'unes paraules que hadit en el programa que presenta a Canal Sur, 'Gente Maravillosa'. 

 

Després d'explicar, referint-se a l'espai de la televisió andalusa, que «mai he presentat un programa tan bonic com aquest», Toñi mostrava, indirectament, el seu malestar amb Mediaset.  Segons Toñi, 'Gente Maravillosa' és «un dolç que espero que no me'l treguin, perquè duc una ratxa»

 

Toñi Moreno, enfadada per haver d'abandonar  'Viva la vida'

En quant es va fer pública la notícia de l'intercanvi d'espais televisius entre Toñi Moreno i Emma García, van començar a aparèixer rumors sobre l'empipament que tenia l'expresentadora de 'Viva la vida'. Aquesta es veia relegada a conduir un programa amb problemes d'audiència després d'haver rellançat les tardes del cap de setmana de Telecinco. 

 

Toñi Moreno va protagonitzar un comiat molt emotiu de 'Viva la vida' | Telecinco

 

Fins ara, cap de les dues protagonistes s'havia pronunciat sobre el gir de la seva carrera professional. Totes dues s'havien desitjat sort i s'havien acomiadat dels seus antics teleespectadors. Especialment emotiu va ser l'adéu de Toñi: «El primer que he de fer és treure ferro a això... No és el primer cop que us explico que quan vam començar 'Viva la Vida' jo tenia un mal moment personal perquè acabava de perdre el meu pare, però tenia un pitjor moment professional».

 

Toñi Moreno fa una gran entrada a 'MyHyV'

En el seu primer dia de la seva nota etapa com a presentadora de 'MyHyV', va rebre una molt bona acollida pel públic que era a plató i va passar amb nota el seu debut en un format totalment diferent. Se la va poder veure relaxada i feliç i va saber imposar el seu estil al programa dels 'tronistes' de Cuatro.  

 

Toñi Moreno és la nova presentadora de 'MyHyV' | Cuatro

 

Amb aquestes paraules iniciava la seva nova aventura: «Molt bon dia, benvinguts, això és 'Mujeres y Hombres y Viceversa', el meu nom és Toñi Moreno i estem aquí per gaudir. És veritat que teniu nova presentadora, ho faré com pugui, però el realment important és que teniu nou 'tronista'».  

🥑 Un completíssim lot de productes ECO BonPreu pot ser teu fent clic aquí. Participa ara!

👄 Ja pots rebre l'actualitat dels famosos i de la premsa del cor fent clic aquí!

Comentaris