Toñi Moreno parlant amb els periodistes

Toñi Moreno serà mare d'una nena

La presentadora de Mediaset ja sap el sexe del seu bebè, que donarà a llum a finals del 2019 o a principis de 2020

La revista 'Lecturas' acaba de confirmar que Toñi Moreno donarà a llum a una nena. La presentadora serà mare a finals de 2019 o principis de 2020, amb 46 anys. Excel·lent notícia per a la presentadora  que està a punt de complir uns dels somnis de la seva vida.

'Mi niña Lola'

Segons avança 'Lecturas', Toñi Moreno ja ha escollit el nom de la seva filla, el mateix que la seva mare, Dolores. Però la revista detalla que el nom que usarà Toñi per a la seva nena serà Lola. L'actual presentadora de 'Mujeres y Hombres y Viceversa', li vol fer un homenatge a la que considera la «millor mare del món», i que millor manera que posar-li el seu nom a la seva filla.

Toñi Moreno està molt feliç del seu embaràs

La presentadora ja conta els dies per conèixer la cara de Lola. Toñi  no pot estar més contenta, perquè és un somni pràcticament complert que en diverses ocasions havia formulat en veu alta: ser mare. A més, fa uns dies que la periodista de Mediaset i Canal Sud mostrava al seu Instagram per primera vegada la seva panxa.

Rosana acompanya a Toñi Moreno durant l'embaràs

Quan la revista va revelar el seu embaràs, Toñi va declarar que volia passar-lo "sola", alguna cosa que ha sorprès perquè fa poc va ser caçada pels paparazzis fent-se un apassionat petó pel carrer amb la cantant Rosana. L'artista, que sempre ha estat molt reservada respecte a la seva vida privada, ha evitat totes preguntes de la premsa sobre la seva suposada parella.

També et pot interessar...