Toñi Moreno explica el sofriment que va viure durant el part de la seva filla

La presentadora ha entrat per telèfon a ‘Mujeres y Hombres y Viceversa’ i ha parlat amb Nagore Robles sobre el naixement de la petita

Toñi Moreno presentant ‘Aquellos Maravillosos Años’ (23-10-19)
La presentadora ha confessat que la petita Lola es troba en perfecte estat | G3

Toñi Moreno va rebre la seva petita Lola ahir, convertint-se en mare per primera vegada als seus 46 anys. La seva filla havia de venir al món ben entrat el mes de febrer, però es va avançar i finalment ho va fer el 21 de gener. Durant la seva baixa maternal, Nagore Robles és l’encarregada de presentar ‘Mujeres y Hombres y Viceversa’, un programa que avui s’emetia en directe per tractar-se de la final de David, un dels tronistes.

«Quan li vaig veure la cara em vaig morir»

La que ha estat mare per primer cop ha volgut entrar en directe i explicar com es troba després del seu part, així com l’estat de salut de Lola. «Ella es troba molt bé, la que està una mica més afectada sóc jo, perquè al final ha pesat quatre quilos i mig i m’han fet una cesària», explicava als presents a plató. Nagore, tot i plorar visiblement emocionada per sentir la veu de la seva companya i amiga, ha volgut bromejar sobre el pes de la petita: «Mare meva, ha sortit amb carrera i tot».

Tot i els dolors, afirma que tot es veu recompensat amb la seva petita: «Vaig sentir molta emoció, em vaig posar a plorar perquè tindre un fill és el més gran que et pot passar», comentava emocionada. «Quan li vaig veure la cara em vaig morir». A més, comenta, el fet que naixés per cesària ha fet que Lola sortís  «preciosa, sense sofrir res». Això sí, sembla que la petita li donarà guerra durant els seus primers mesos: «No para de plorar, no volia néixer tan aviat i va néixer enfadada», bromejava la catalana.

Va néixer el mateix dia que Lola Flores, de qui li ve el nom

Toñi també ha volgut recalcar la casualitat que envolta el nom i naixement de la seva filla. El destí va decidir avançar el seu naixement al mateix dia que va néixer Lola Flores, una gran inspiració per Moreno i la raó per la qual va anomenar-la d’aquesta manera.

Tot i això, comenta que no tenia ni idea de quan havia nascut l’artista ni que havia estat el mateix dia que la seva filla: «Jo sempre bromejo per què li vaig posar Lola, que em sembla un nom molt bonic, però també per Lola Flores i mira les casualitats, tot és per alguna cosa». També ha recordat que té un bressol preparat per ella amb la famosa frase de l’artista: «’Si me queréis, irse’».

Per finalitzar, la presentadora ha bromejat aconsellant a tothom que comenci els seus projectes per ser pares i mares: «Estic veient molta gent jove i tinc moltes ganes de dir-los que es quedin embarassats i tinguin fills», reia Toñi referint-se a pretendents i tronistes del programa.

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari