Toñi Moreno aclareix el seu possible nou embaràs després de la foto famosa

Ha fet servir les xarxes socials per fer front als intensos rumors sobre el seu nou embaràs

Toñi Moreno sonriente
Toñi Moreno ha parlat dels rumors del seu nou embaràs | Instagram

La presentadora de Telecinco Toñi Moreno es troba vivint un moment personal i professional molt feliç. I és que no sols està encantada amb la seva filla, Lola, sinó que afronta nous reptes laborals. En concret, no només està substituint a Emma García a 'Viva la vida' durant els caps de setmana sinó que aviat es posarà al capdavant de 'La Báscula' a Telemadrid. El programa fins ara estava  presentat per Luján Argüelles i ara Toñi Moreno li prendrà el relleu.

Al marge dels seus assumptes professionals, la presentadora andalusa ha vist com un rumor sobre ella ha anat agafant més pes en els últims dies. En concret, tant en xarxes com en diferents mitjans, s'ha especulat amb el fet que podia tornar a estar embarassada. I és que es considerava que podia ser així perquè lluïa novament una panxa considerable en algunes fotografies que havia compartit a les seves xarxes socials.

Per a evitar que les enraonies continuïn creixent, ha optat per desmentir-les d'arrel. I ho ha fet a través de l'Stories del seu Instagram on ha publicat un missatge ferm però amb molt de sentit de l'humor.

En concret, el missatge diu així: «Comunicat: Davant els últims rumors sobre un nou embaràs, haig de dir que el desmenteixo rotundament. La raó de la meva panxa incipient és una combinació de diversos factors: he parit fa sis mesos i no sóc Pilar Rubio, després un confinament i el COVID i la seva gestió, que m'ha donat per la xocolata. Espero que amb el meu nou programa de Telemadrid, 'La Báscula', puguem posar remei a l'assumpte».

Comunicado de Toñi Moreno sobre los rumores de nuevo embarazo
El comunicat de Toñi Moreno: contundent però amb bon humor | Instagram

Per tancar el tema, després d'aquest primer missatge, n'ha publicat un altre seguint amb el to humorístic del desmentit: «No prometo res», ha dit.

D'aquesta manera, Toñi Moreno ha negat estar esperant de nou un segon fill. Ha volgut publicar aquest missatge per tenir un estiu tranquil i sense rumors que puguin convertir-la en objectiu dels 'paparazzi'. Un estiu, per altra banda, que està gaudint  de valent a mitges  entre Madrid, on treballa i viu, i la seva terra natal i on va sempre que té uns dies lliures, Sanlúcar de Barrameda.


Comentaris

envia el comentari