IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

Toñi Moreno posa al seu lloc a Toño Sanchís després dels atacs a Belén Esteban

La presentadora acusa al representar de mentir al seu programa

Toñi Moreno en una imagen de archivo.
Toñi Moreno en una imatge d'arxiu. | Telecinco

El programa de 'Viva la vida' d'ahir 20 de gener acabava amb un moment de tensió màxima entre els participants a l'espai. Com a convidat estava el polèmic Toño Sanchís que prometia tenir proves que demostraven com era «la veritat» amb Belén Esteban. Tot i les seves intencions, l'efecte que va aconseguir tant en el públic com a la presentadora Toñi Moreno, que va acabar perdent els papers en directe. I és que Sanchís va fer un comentari que va ofendre molt a la periodista. Concretament tot va passar quan, en veure's una imatge de Belén Esteban a la neu, aquest va assegurar: «Sembla un entrepà de cansalada».

Toñi Moreno, defensa a Belén 

«Toño, mira'm a la cara. Jo et permeto que exposis els teus arguments, però no et consentiré que li faltis al respecte a ningú i molt menys a una dona», va començar la presentadora de Telecinco. Toño va negar rotundament haver dit en directe que Belén semblava «un entrepà de cansalada», però no va aconseguir convèncer a ningú dels assistents i el públic va seguir aplaudint les paraules de la presentadora.

La disputa pels diners d'Esteban

Toñi no va poder evitar continuar malhumorada i preguntava al col·laborador si havia mentit quan va assegurar al seu programa que no havia pagat a Belén els 33.814,96 euros que el jutge li va exigir. «Jo no he dit a cap moment que sí, no tinc per què contestar-te al que el tu vulguis», va respondre Sanchís. Un gest que fa enfadar encara més a la presentadora que va concloure: «Al meu programa no vinguis a mentir».

Aleshores, Sanchís que es posava a la defensiva, explicava: «Jo vaig dir que si ella havia cobrat aquests diners, com va dir, és que hi havia diners en aquesta empresa. I ella em va acusar d'un delicte, de descapitalitzar la meva empresa, i és mentida i ho penso emprar». Toñi Moreno, cansada, va posar fi a la discussió que tenien en directe dient: «El que no vull és que ningú vingui a explicar mentides i crec que tracto igual a tots els col·laboradors».


Comentaris

envia el comentari