rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

Toñi Moreno posa al seu lloc a Toño Sanchís després dels atacs a Belén Esteban

La presentadora acusa al representar de mentir al seu programa
Toñi Moreno en una imatge d'arxiu. | Telecinco

 

El programa de 'Viva la vida' d'ahir 20 de gener acabava amb un moment de tensió màxima entre els participants a l'espai. Com a convidat estava el polèmic Toño Sanchís que prometia tenir proves que demostraven com era «la veritat» amb Belén Esteban. Tot i les seves intencions, l'efecte que va aconseguir tant en el públic com a la presentadora Toñi Moreno, que va acabar perdent els papers en directe. I és que Sanchís va fer un comentari que va ofendre molt a la periodista. Concretament tot va passar quan, en veure's una imatge de Belén Esteban a la neu, aquest va assegurar: «Sembla un entrepà de cansalada».

 

Toñi Moreno, defensa a Belén 

«Toño, mira'm a la cara. Jo et permeto que exposis els teus arguments, però no et consentiré que li faltis al respecte a ningú i molt menys a una dona», va començar la presentadora de Telecinco. Toño va negar rotundament haver dit en directe que Belén semblava «un entrepà de cansalada», però no va aconseguir convèncer a ningú dels assistents i el públic va seguir aplaudint les paraules de la presentadora.

 

La disputa pels diners d'Esteban

Toñi no va poder evitar continuar malhumorada i preguntava al col·laborador si havia mentit quan va assegurar al seu programa que no havia pagat a Belén els 33.814,96 euros que el jutge li va exigir. «Jo no he dit a cap moment que sí, no tinc per què contestar-te al que el tu vulguis», va respondre Sanchís. Un gest que fa enfadar encara més a la presentadora que va concloure: «Al meu programa no vinguis a mentir».

Aleshores, Sanchís que es posava a la defensiva, explicava: «Jo vaig dir que si ella havia cobrat aquests diners, com va dir, és que hi havia diners en aquesta empresa. I ella em va acusar d'un delicte, de descapitalitzar la meva empresa, i és mentida i ho penso emprar». Toñi Moreno, cansada, va posar fi a la discussió que tenien en directe dient: «El que no vull és que ningú vingui a explicar mentides i crec que tracto igual a tots els col·laboradors».

+ SERVEIS GRATIS DE CATALUNYA DIARI:  T'enviem també totalment gratis al teu mòbil (màxim 3 missatges al dia i et pots donar de baixa quan vulguis):

FES CLIC AQUÍ SI VOLS GRATIS: Notícies del cor,TV i famosos

Prova-ho, t'encantarà!  A més a més, és totalment gratis i et pots donar de baixa quan vulguis!

Si vols ser el primer en llegir les teves notícies prefereides de Catalunya Diari, ja et pots descarregar gratis la nostra APP per Android Fes clic aquí!

🎁 Vols guanyar un lot de productes ECO? Participa ara al nostre sorteig!

Comentaris