Toñi Moreno.

Toñi Moreno revela com és la teràpia des que va descobri la trista realitat

La presentadora ha fet pública aquesta íntima veritat

Toñi Moreno ha travessat moments complicats a la seva vida. S'ha vist envoltada des de romanços trencats fins a una maternitat sola, així com seriosos problemes professionals. Però tot i això, l'andalusa no ha parat de barallar-se pel seu benestar i el de la seva filla.

Moreno s'ha posat al capdavant del nou programa de Telecinco, Déjate querer, un espai on es dona veu a les històries personals inacabades. Comptant amb convidats com a Nuria Fergó, Toñi pilota aquest emotiu programa on els finals no existeixen.

És, de fet, en aquest programa on l'andalusa s'ha despullat (metafòricament parlant) sobre la seva vida més íntima. I és que, sovint, veu a les històries que presenta un component similar a la seva vida.

Així és, ja que qui conduïa Gente Maravillosa empatitza molt amb les experiències dels convidats que van a explicar la seva història. D'aquesta manera, demostra que la seva sensibilitat no té límits.

Imatge de Toñi Moreno presentant el programa 'Déjate Querer'
Toñi Moreno, presentadora de Déjate querer | Mediaset

Recentment, ha estat amb Cristina, que anava a Déjate querer per trobar el seu pare biològic, amb qui ha tingut una confessió molt sentimental. Cristina havia anat per posar-se cara a cara amb la seva figura paterna després d'haver estat abandonada per ell quan tenia 5 anys. Des de llavors, la jove ha sentit una gran absència a la seva vida.

«Vull saber per què el meu pare des dels 5 anys no ha estat a la meva vida», deia amb amargor. Tot el que sap és per allò que la seva mare li ha explicat.

I segons aquesta versió, després de la separació matrimonial dels seus progenitors, el pare diria a la mare unes paraules molt dures. «O s'emportava la nena o no la tornava a veure mai més». I ja se sap la resta.

Les paraules d'ànim de Toñi Moreno

Toñi Moreno sentia impassiblement la història de Cristina, que com moltes altres persones, ha viscut una vida plena de carències. I és que la mare de la noia la va tenir només amb 15 anys. Una mare adolescent que va haver de fer front a tot completament sola.

Tot i això, Cristina va tenir una trobada amb el seu pare, Mariano, temps després. Encara que no va explicar com va ser, sí que ho recordava amb molt de dolor i amargor. Un fet que trencava el cor de Toñi Moreno.

Toñi Moreno
Toñi Moreno quan es va quedar embarassada | INSTAGRAM

Després de sentir el relat de Cristina, la presentadora va voler transmetre-li unes paraules que la podrien ajudar. «A mi m'ha costat anys de teràpia acceptar que qui no t'estima no mereix estar a la teva vida», manifestava la presentadora.

Pot ser que Toñi Moreno s'estigués referint a alguna de les seves exparelles, la cantant Rosana o la també presentadora María Casado. Però a la vida de Toñi no falta, per descomptat, l'amor. La presentadora va tenir una filla fa dos anys i mig, i amb ella ho comparteix tot, ja que s'ha convertit en l'eix central de la seva vida.

A més a més, fa setmanes també compartia un moment íntim amb la seva petita. «La meva nena té dos anys i mig. I l'altre dia estàvem totes dues al llit. Ella venia de la guarderia i em diu 'mama, jo no tinc pare'», va començar explicant.

I va seguir: «Li vaig dir que no, que ella no té pare». «Em va dir: 'però tinc la mare, tinc cançó de bressol, tinc padrins...'. Li vaig dir que sí, que aquesta és la seva família i em va abraçar i em va dir: 'ai, la meva mare'», narrava.

Primer pla de Toñi Moreno somrient
Toñi Moreno no deixa mai de somriure | Europa Press

Amb aquesta història també va voler animar el convidat d'aquella nit. A qui, al final, li va dirigir aquestes paraules: «No sentis que et falta res a la teva vida, perquè no et falta res a la teva vida».

La vida de Toñi Moreno ha estat sempre tacada per amors que mai no han donat els seus fruits. Una cosa que sembla que ha costat anys de teràpia a la presentadora. Tot i això, Toñi no deixa de lluitar i sempre surt a la superfície i més forta.