IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

Toñi Salazar dóna suport al seu exmarit, Roberto Liaño, després de la mort del seu pare

L'exsogre de la cantant, Mamerto Liaño, ha mort a Santander als 75 anys

Toñi Salazar i Roberto Liaño | Cedida

La cantant d''Azúcar Moreno' Toñi Salazar es va casar l'any 2011 amb Roberto Liaño, un model càntabre. La relació no va arribar a bon port i dos anys després, el 2013, la parella decidia continuar amb la seva vida per camins separats. Malgrat la tensió que va sorgir arran del seu divorci i les greus acusacions que Toñi va manifestar en contra de Roberto, ha decidit donar suport al seu exmarit i demostrar que han deixat de banda els seus problemes fent-li costat després d'aquest cop tan dur que acaba de patir.

I és que el pare del càntabre, Mamerto Liaño Bada, ha mort aquest dimarts 30 de maig als 75 anys a Santander. Segons explica 'Hola!', la cantant ha volgut donar suport al seu ex en aquests moments tan difícils i ha viatjat fins a la ciutat càntabra per demostrar el seu suport a tota la família, amb qui pel que sembla sempre ha mantingut molt bona relació. A més d'acompanyar-los al tanatori, Toñi també ha enviat una corona de flors en senyal de dol. L'exsogre de la intèrpret de les 'Azúcar Moreno' ha estat enterrat al cementiri de Villascusa.

La cantant, que al divorciar-se va realitzar unes polèmiques declaracions dels motius de la separació on explicava que la seva relació havia estat un infern. Més tard, Toñi va reconèixer que part d'aquestes declaracions eren mentida i que ho va fer per cridar l'atenció del seu ex, raó per la qual va voler disculpar-se amb ell públicament. Arreglades les seves diferències, sembla que tots dos mantenen ara una cordial relació d'amistat.


Comentaris

envia el comentari