Toñi Moreno i Rosana trenquen la seva relació

Ambdues ja fan vides separades, després de dos anys juntes

Toñi Moreno a 'MYHYV'
Toñi Moreno trenca amb Rosana  | Cuatro

Toñi Moreno està patint sentimentalment ja que ha posat fi a la seva història d'amor amb la cantant Rosana. Així, després de dos anys plens de complicitat i de sentiments a flor de pell, han decidit posar punt final a la seva relació, segons ha donat a conèixer la revesta 'Lecturas'.

Sense rastre de missatges a les xarxes socials

Des que sortissin publicades fa dos anys les primeres fotografies juntes d'elles, han estat nombroses les ocasions en les quals ambdues han penjat imatges al costat de l'altra en les seves respectives xarxes socials. No obstant això, des de fa un temps ja no és així i és que han decidit prendre camins separats en la vida.

Segons la revista 'Lecturas', el motiu de la ruptura podria haver estat que Rosana no ha actuat com Toñi esperava davant el seu embaràs. Pel que sembla la ja exparella no manté cap mena de contacte, la qual cosa sembla indicar que no hi ha marxa enrere per a aquesta ruptura. 

També et pot interessar


Comentaris
Tresa
TOÑI MORENO..... UN CONSEJO.... TEN A TU BEBÉ Y CRIALO SOLA, PONLE TUS APELLIDOS Y HAZLO GRANDE....TU NO NECESITAS A NADIE PARA CUIDAR DE TU HIJO/A QUIEN QUIERA HONRRA QUE SE LA GANE PORQUE A TI, TE SOBRA NO NECESITAS UN CABALLO A TU LADO, PARA QUE TE AYUDEN CON TU HIJA/O......PONTE LAS PILAS LUCE TU BARRIGUITA Y DISFRUTA DE LA MATERNIDAD. UN SALUDO, UN ABRAZO Y UN BESO.
Imma
"El motiu podria ser"... aqui deixeu anar una bomba, us carregueu totalment la imatge d'una persona amb aquestes noticies. Toñi Moreno fa anys i panys que volia ser mare, no?? Doncs que ha de fer la Rosana amb aquest tema?? Si estaven juntes (cosa que tampoc podeu demostrar mes enlla d'especulacions), no sabeu si han trencat o no i el perquè. Més valdria que les noticies fossin reals i no manipulades!

envia el comentari