Toño Sanchís assegura que demandarà a Kiko Hernández per acusar-lo de ser infidel a la seva dona

«De qui estaves acompanyat en aquell hotel? Per què no l'hi expliques a Lorena?», van ser algunes de les paraules de Kiko Hernández
Kiko Hernández durant el moment en què acusa Toño | Telecinco

 

Toño Sanchís, l'exrepresentant de Belén Esteban, ha amenaçat de portar davant els jutjats al col·laborador de ‘Sálvame’ Kiko Hernández per unes paraules seves acusant-lo d'una infidelitat a la seva dona, Lorena.

 

«Preocupa't del que vas fer en un hotel mentre Jimmy Giménez-Arnau estava fent un 'bolo'. Amb qui estaves tu a l'hotel? Què estaves fent? De qui estaves tu acompanyat a aquell hotel? Per què no l'hi expliques a Lorena? Digues-li ja la veritat!», van ser les paraules de Kiko Hernández.

Ara, al programa de ràdio ‘MorniGlory’, Toño ha volgut contestar a aquestes greus acusacions del col·laborador de ‘Sálvame’, assegurant que prendrà mesures legals contra ell. «Espero que els jutges prenguin cartes. Totes aquestes burrades i barbaritats, parlant de mi, dels meus pares, de la meva dona... tindran resposta en un jutjat», sentencia Toño. I és que no és la primera vegada que Kiko Hernández aboca acusacions sobre ell i la seva família.

 

L'exrepresentant de Belén també va aprofitar la seva intervenció al programa per atacar a Kiko. «Em sembla al·lucinant que aquest senyor, Kiko Hernández, em doni a mi lliçons de moralitat, d'ètica i de bones maneres» deia Toño, la qual cosa justificava explicant que el col·laborador va ser «demandat, jutjat i sentenciat per apropiació indeguda d'uns diners que no li corresponien i que ha estat castigat per la justícia».

 

A més Toño Sanchís va criticar a Kiko per utilitzar «ardits dins de la televisió». També va voler deixar clar que els seus pares, per la seva banda, interposaran també una denúncia contra el col·laborador de ‘Sálvame’ per les seves paraules en què assegurava que Toño s'havia inventat que estiguessin malalts.

🔴 Ara pots rebre els avisos del tall de carreteres al teu correu. Fes clic aquí!

Comentaris