rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

Toño Sanchís podria endarrerir els tràmits per no haver de marxar de casa seva

La casa de l'exrepresentant de Belén Esteban està embargada per fer front al pagament dels 600.000 euros que ha d'abonar-li
Toño Sanchís i la seva estratègia per no perdre casa seva | CatalunyaDiari.cat

 

Belén Esteban està desitjant que el seu exrepresentant Toño Sanchís li pagui els 600.000 euros que li deu després que guanyés el judici. Però sembla que les coses podrien complicar-se per la col·laboradora, ja que Toño hauria pensat en una nova estratègia per evitar haver de marxar de casa seva.

 

El domicili familiar de Sanchís a Villanueba del Pardillo es troba actualment embargada com a mesura de pagament després de ser condemnat a pagar l'abundant indemnització a Belén. Però Toño encara podria tardar bastant de temps en fer la mudança, segons ha pogut saber el portal 'Look'.

L'estratègia de Sanchís per no perdre casa seva

«La casa de Toño és meva ara. Podria fer un reportatge al seu jardí si volgués», va dir Esteban en el seu moment després de guanyar el judici contra qui va ser el seu representant durant tants anys i inclús un dels seus millors amics. Ella sap que Sanchís ara té molts problemes per pagar els 600.000 euros, però ella no està disposada a cedir: «M'ha de pagar i em pagarà».

 

En el seu moment, la de San Blas va realitzar la seva denúncia contra la Agencia de Servicios Lorant S.L, administració de la qual pertany actualment a la cunyada de Sanchís, Carmen Romero. Aquesta empresa és la propietària de la casa de Toño.

Belén Esteban durant un dels programes de 'Sálvame Deluxe' | Telecinco

Belén, disposada a tot per veure caure a Toño

Per tant, el matrimoni podria al·legar que ells no formen part de la causa judicial per endarrerir allò que Belén més desitja, veure a Toño al carrer i sense res.

 

De fet, segons una advocada especialitzada en embargaments, en el cas de Sanchís i altres casos similars, hi ha la possibilitat de sol·licitar una «nul·litat d'actuacions», al·legant que tot el procediment s'hauria produït sense parlar amb els inquilins de la propietat. Així mateix són considerades terceres persones implicades i no els afecta de forma directa.

 

Aquesta seria l'estratègia que ara vol seguir Toño Sanchís per aconseguir més temps per tal de pagar l'abundant indemnització a Esteban i d'aquesta manera no perdria el seu domicili familiar a Villanueba del Pardillo que actualment està embargada com un aval en cas de no pagament.

👄 Ja pots rebre l'actualitat dels famosos i de la premsa del corfent clic aquí!

+ SERVEIS GRATIS DE CATALUNYA DIARI:  T'enviem també totalment gratis al teu mòbil (màxim 3 missatges al dia i et pots donar de baixa quan vulguis):

FES CLIC AQUÍ SI VOLS GRATIS: Notícies del cor,TV i famosos

Prova-ho, t'encantarà!  A més a més, és totalment gratis i et pots donar de baixa quan vulguis!

Si vols ser el primer en llegir les teves notícies prefereides de Catalunya Diari, ja et pots descarregar gratis la nostra APP per Android Fes clic aquí!

🎁 Vols guanyar un lot de productes ECO? Participa ara al nostre sorteig!

Comentaris