Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

PREVISIÓ MÉTEO

Pocs canvis en el temps amb sol i màximes suaus aquest inici de setmana

TRAGÈDIA

Mor un jove pilot de només 14 anys al circuit de Jerez

URGENT

Nou mort en un diumenge tràgic a les carreteres catalanes

Toño Sanchís concedeix la primera entrevista després de perdre el judici contra Belén Esteban

L'exrepresentant de la col·laboradora televisiva ha explicat que tant ell com la seva família estan rebent ajuda psicològica
Toño Sanchís i Belén Esteban | CatalunyaDiari.cat

 

Toño Sanchís està travessant pel moment més dur de la seva vida. L'exrepresentant de Belén Esteban ha arribat a perdre tres judicis contra la col·laboradora de 'Sálvame' i després de l'últim va decidir posar terra pel mig. No obstant això, les dures paraules que li va dir Belén en la seva entrevista a 'Sábado Deluxe' han molestat molt a Toño, que s'ha decidit a parlar.

  

La primera entrevista després de perdre el judici

Sanchís ha concedit una entrevista en exclusiva a la revista 'Semana' on no ha dubtat en explicar els detalls del procés judicial i com està sent la seva vida després de perdre el judici i ser condemnat a pagar una indemnització de gairebé 600.000 euros. L'exrepresentant assegura que la decisió del jutge ha estat «una cura d'humilitat» i que, actualment, encara està tractant d'encaixar el dur cop que ha rebut.

Toño Sanchís a la portada de la revista 'Semana' | Semana

 

Toño és conscient que després de perdre tres judicis la seva vida es veurà greument marcada, més encara quan Belén Esteban té la intenció de seguir portant-los als tribunals, aquesta vegada per la via penal. Tot i això assegura que la col·laboradora de 'Sálvame' «no ha pogut, ni podrà, ni amb la meva feina ni amb la meva família». I és que cal recordar que la dona de Toño Sanchís ha denunciat a Belén Esteban exigint-li una compensació de 300.000 euros pel dany que ha pogut causar a la seva imatge.

Podria arribar a perdre la seva casa

La repercussió que durant tot aquest temps ha tingut la polèmica entre Toño i Belén l'ha afectat professionalment però també personalment. Sanchís i la seva família podria arribar a perdre la seva residència familiar, cosa que, pel que sembla, el representant ja s'ha plantejat: «He assumit que era una cosa que podia passar».

 

A més, en l'entrevista a 'Semana', l'exrepresentant també ha revelat que ell i la seva família està vivint moments difícils pel procés judicial, perquè «he rebut un atac personal i professional constant». A més, la polèmica amb Belén Esteban li ha passat factura: «La meva família i jo estem rebent ajuda psicològica».