TENS TELEGRAM?

Ara t'enviem les últimes hores al Telegram! Clica aquí!

Toño Sanchís demanda Belén Esteban: «És una de les primeres que rebrà»

La col·laboradora haurà de tornar a acudir als jutjats, després de la seva llarga lluita contra el seu exrepresentant

Toño Sanchís s'acarnissa amb Belén Esteban | Españadiario.es

 

Toño Sanchís no pensa deixar-se guanyar per Belén Esteban. El representant ha anunciat a 'Viva la vida' que té llista una demanda contra la seva exrepresentada: «Aquesta setmana rebrà una demanda per la meva banda. És una de les primeres demandes que rebrà aquesta senyora».

  

 

 

Encara que no va voler donar més detalls, la periodista, Isabel Rábago, va assenyalar que es tractava d'una demanda «contra l'honor, la intimitat i la imatge». Una demanda que se sumarà al seu recurs contra la sentència que li obliga a pagar 500.000 euros, més costes judicials, a la princesa del poble.

 

«L'única cosa que he fet ha estat treballar per a ella, confiar i preocupar-me i no he estat correspost. He fet feines d'una mica més que un representant», ha declarat en una entrevista per 'Diez Minutos'. 

Sanchís confia en la justícia

Després del seu sonat judici i una llarga lluita judicial, Sanchís ha recorregut la sentència que li obliga a pagar a la col·laboradora de 'Sálvame' i per la qual té un embargament provisional sobre el seu domicili: «Casa meva és casa meva. Segueixo tenint molta fe en la justícia. Es deia que no anava a recórrer, però clar que ho vaig a fer», defensa.
 

I és que per l'exrepresentant de l'Esteban no tot està perdut: «Jo vull pensar que el jutge em donarà la raó. Hi ha uns contractes que acrediten que jo cobrava un 30% i que ella estava d'acord perquè els signava igual».

 

A més, està segur de no haver enganyat a la de Sant Blas i que en cap cas té intenció de disculpar-se amb ella: «No haig de demanar-li perdó a Belén per res. Ella m'hauria de demanar perdó a mi per tot el dany que m'ha fet», declarava.

 

Enmig d'una situació difícil, Sanchís ha tornat a posar l'accent que té confiança en la justícia: «Espero que interpreti aquests contractes», va dir, subratllant que no s'ha quedat «amb res» que no li «hagin dit».

🔴 Ara pots rebre els avisos del tall de carreteres al teu correu. Fes clic aquí!

Comentaris