URGENT

Desallotjen de matinada l'acampada de plaça Universitat

Toño Sanchís podria estar 27 anys a la presó si perd el judici per via penal contra Belén Esteban

L'exrepresentant ja ha estat condemnat a pagar gairebé 600.000 euros després de perdre un dels judicis
Belén Esteban i Toño Sanchís | CatalunyaDiari.cat
 

Belén Esteban ha acabat guanyant el procés judicial contra el seu exrepresentant Toño Sanchís, que estava acusat d'apropiar-se un milió i mig d'euros dels diferents projectes i treballs que realitzava la col·laboradora. Ara, l'exoncursant de 'GH VIP' ha estat condemnat a indemnitzar-la amb gairebé 600.000 euros.

 

«Aprèn aquesta xifra de memòria Toño Sanchís: 587.383. És la quantitat que m'has de pagar», li va recordar aquest dissabte Belén Esteban en una entrevista al 'Deluxe'. No obstant això, sembla que la de mare d'Andrea Janeiro no té suficient i està disposada a anar més enllà i tornar a denunciar el seu exrepresentant per la via penal.

Vol que Toño Sanchís acabi a la presó

«La demanda a Toño per la via penal ja ha començat», va confessar Estebán. Aquest nou procés judicial podria acabar portant a Toño Sanchís a la presó. Segons han explicat alguns juristes, en el cas que la col·laboradora de 'Sálvame' aconseguís tirar endavant satisfactoriament el seu propòsit, el seu exrepresentant podria ser condemnat a una pena de fins a 27 anys de presó.

Gairebé un milió d'euros d'indemnització

Després de perdre l'anterior judici, Toño Sanchís ha estat condemnat a pagar una quantitat exacta de 587.383 euros a Belén Esteban. A aquesta xifra, també se li ha de sumar els 372.000 euros que l'exrepresentant ja va haver de pagar a la de San Blas per la seva participació a 'Más que baile' i que no li havia pagat en el seu moment. 


Segons Sanchís, havia estat la mateixa Belén qui li havia demanat que guardés tots els diners que guanyava amb el programa per si algun dia li passava una cosa a la seva filla. No obstant això, la col·laboradora de 'Sálvame' considera que li va acabar jugant i li va robar tots els diners: «Si, és clar, si els guardaves per a ella, perquè estaven en un compte al teu nom?», li ha recriminat, explicant que Toño ha volgut utilitzar la seva filla com «una altra font d'ingressos més».