IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

Toño Sanchís li dedica unes dures paraules a Ylenia en la seva última entrevista

«És un personatge molt desagraït, ja ho va dir el seu pare que durant el dia era un àngel i es convertia en un dimoni a la nit», deia ell

Toño Sanchís ha opinado sobre Ylenia en su última entrevista
Toño Sanchís ha opinat sobre Ylenia en la seva última entrevista | Telecinco

El polèmic representant Toño Sánchis ha tornat a opinar sobre una de les seves antigues clientes. Primer va ser Belén Esteba amb un assumpte que va portar cua i diverses demandes judicials que es van sentenciar a favor de la col·laboradora; i, ara, és el torn de Ylenia. La revista 'Semana' va posar especial èmfasi en el fet que Ylenia se sentia molt feliç des que va deixar de ser representada per Sanchís i ara Telecinco han volgut conèixer la resposta d'aquest en assabentar-se. Al plató, Toño deia: «crec que és una persona que no es deixa aconsellar, no es pot treballar amb ella. Amb el temps s'ha vist, és impossible controlar-la en un plató de televisió».

Davant la pregunta obligada sobre si creia que li anava millor ara que ja no treballen junts, el representant va respondre: «no ho sé, no està a la televisió. M'és igual, és un personatge molt desagraït, ja ho va dir el seu pare que durant el dia era un àngel i es convertia en un dimoni a la nit». D'altra banda, va assegurar que Ylenia tenia veritable potencial. «Em fa pena, em fa molta pena, perquè és un personatge que ho tenia tot, es va treballar molt bé amb ella, la vaig ficar en televisió, en debats, però no ho va gestionar bé emocionalment; no estava preparada», va asseverar ell.

Sobre el tema de la cançó de Ylenia, que va ser una veritable bomba, ha volgut donar la seva opinió sobre per què no li han precedit nous projectes musicals: «primer és que no sap cantar, però el problema és que no sap treballar en equip, és molt inestable emocionalment i psicològicament. Les productores han desistit a treballar amb ella per la seva falta de professionalitat», sentenciava. El vídeo del moment pot veure's al web de Telecinco.


Comentaris

envia el comentari