Toño Sanchís no té mitjans per fer front a la demanda de Belén Esteban

El representant no posseeix cap immoble ni dret vigent a tot l'Estat
Toño Sanchís a 'El programa de Ana Rosa' | Telecinco

 

Fa temps que Toño Sanchís ha decidit anar a totes al seu judici amb Belén Esteban, i assegura que tot s'ha magnificat, i que les acusacions en contra seva són totalment falses. «Ni hi ha infidelitats, ni fills, ni cotxes de luxe ni cases a Miami o Cadis», va insistir el representant i exmúsic valencià. Belén Esteban sol·licita al que va ser el seu representant un total de 480.000 euros que, segons 'Vanitatis', estarien molt per fora de les possibilitats de Sanchís. La situació podria arribar a ser molt complicada per al col·laborador d''AR' en l'hipotètic cas de perdre el judici, ja que no posseeix cap immoble ni dret vigent a tot l'Estat. L'empresa que ha demandat Esteban és l'Agencia de Servicios Lorant SL, amb un clar vincle amb Toño Sanchís, tot i que, en termes legals, la principal administradora és Carmen Romero, germana de l'actual parella de Sanchís, Lorena Romero. 

L'empresa en qüestió registra important pèrdues, per un valor de 53.000 euros, tot i que va acabar l'exercici de l'any 2015 amb 430.609 euros en vendes, i un actiu de 875.910 euros. D'altra banda, Toño Sanchís sí que figura com a administrador de l'empresa Representaciones Artísticas Toño Sanchís SL, que va tancar el 2016 amb nombres positius. Un altre cunyat de Sanchís figura com a propietari d'una vivenda a Majadahonda, tot i que és sabut per tots que en aquest domicili resideix Sanchís amb la seva parella.

 

El jutge va aconseguir embargar de forma provisional aquest habitatge el 2016, perquè el col·laborador no pogués declarar-se en insolvència en haver de fer front als diners que li exigeix Belén Esteban. Cada vegada està més a prop el moment en què el representant haurà de demostrar que va actuar d'acord amb la legalitat amb Belén. «És una demanda civil. No hi ha estafa, ni apropiació indeguda», assenyala tranquil. Per ara, ja sabem que l'excantant valencià i la seva dona han decidit no presentar-se al judici.