Toño Sanchís carrega contra Toñi Moreno: «El teu desig, sincerament, m'és indiferent»

El representant va assistir al plató de 'Viva la vida' per parlar sobre el recurs que ha interposat contra la sentència del jutge

Toño Sanchís en uno de los programas 'Viva la vida'
Toño Sanchís a un dels programes de 'Viva la vida' | Telecinco

La guerra entre Belén Esteban i Toño Snachís sembla interminable, ja que el representant ha decidit recórrer la sentència que dictaminava que havia d'indemnitzar la seva clienta. El cas continuarà i s'hauran de veure les cares novament, mentre que els programes de Telecinco es retroalimenten i aprofiten per parlar del polèmic conflicte.

Toñi Moreno, la presentadora de 'Viva la vida', va poder parlar sobre això amb Sanchís, ja que ocasionalment col·labora al programa. El passat diumenge, 25 de març, el representant va assistir al plató del programa i va explicar el pas que acabava de donar contra la decisió dels tribunals. Les seves paraules no van agradar gens, ni a la presentadora ni als espectadors.

  

Toñi Moreno, presentadora de 'Viva la vida'
Toñi Moreno, presentadora de 'Viva la vida' | Telecinco

 

Toño Sanchís, indiferent davant Toñi Moreno 

El representant de 'la princesa del poble' va respondre a Toñi Moreno amb seguretat i indiferència quan la presentadora li plantejava una altra possibilitat sobre el que podia passar si el jutge no li donava la raó, tot i que ja va remarcar que «no li desitjava res dolent». 

«El teu desig, sincerament, m'és indiferent», va respondre Sanchís amb contundència. Ella es va intentar prendre aquestes paraules el millor possible i amb humor, però la resta de col·laboradors de Telecinco sí que han rebutjat el to amb què va parlar Sanchís.

El públic del programa el va començar a escridassar 

Els qui eren allà presents també es van indignar amb les expressions del representant i van començar a escridassar en contra de les respostes fora de lloc d'ell mentre conversava amb la presentadora. No obstant això, no es tracta de la primera vegada que ambdós discuteixen, ja que fa uns mesos ell li va faltar al respecte a Belén Esteban amb un comentari sobre una fotografia d'una revista on apareixia la de San Blas.

Aleshores, la presentadora va carregar contra el representant: «Toño, mira'm a la cara. Jo et permetré que exposis els teus arguments, però no et consentiré que li faltis al respecte a ningú i molt menys a una dona».


Comentaris

envia el comentari