Toño Sanchís truca la policia després de trobar-se amb un reporter de 'Sábado Deluxe'

Després de perdre el judici contra Belén Esteban, el col·laborador de Telecinco perd els papers i carrega contra els seus companys de cadena

Toño Sanchís s'encara contra uns reporters de 'Sábado Deluxe' | Telecinco

Toño Sanchís s'enfronta a un dels moments més complicats de la seva vida. Després de perdre el judici contra Belén Esteban l'empresa que administra la seva dona, Lorant S.L., haurà d'abonar més de 600.000 euros a la col·laboradora de 'Sálvame' i les seves reaccions al respecte estan donant molt de què parlar. Quan va conèixer la notícia, Sanchís va afirmar que viatjaria fins a València per llegir ell mateix la sentència al costat dels seus advocats i que fins i tot pensava recórrer-la. Però les seves reaccions no queden aquí, i reconeixia aquest cap de setmana al nou programa de Toñi Moreno, que no s'ha plantejat la idea de pagar a Belén Esteban.

D'altra banda, Kiko Hernández ha entelat encara més la imatge de qui va ser representant de la princesa del poble i aquesta setmana revelava un nou episodi turbulent de Sanchís. Pel que sembla, estava disposat a incloure una clàusula en el contracte de representació d'Olvido Hormigos perquè aquesta no tingués més remei que prestar la seva imatge a una web de contactes a canvi d'una important suma de diners. Una proposta de la qual si bé l'exregidora de Los Yébenes era conscient, la suposada clàusula que estava disposat a incloure era una cosa que Olvido desconeixia completament.

Arran de tota la polèmica, un reporter de 'Sábado Deluxe' l'esperava a la porta del seu domicili a l'espera d'aconseguir alguna declaració de Sanchís al respecte, però, es va trobar que lluny de comentar res, el seu company de cadena no va fer sinó perdre els nervis i amenaçar-lo. «No parlaré amb tu», li deia Sanchís malhumorat i visiblement nerviós quan va veure els reporters, que van haver de deixar d'enfocar en l'enregistrament. A més, els va acusar de no respectar res i va afegir que els havia gravat per denunciar-los a la policia.

El reporter de 'Sábado Deluxe' li explica els fets a Jorge Javier Vázquez | Telecinco

 

Una situació tensa que es va saldar, efectivament, amb l'arribada d'una patrulla de la policia. Després d'això, el reporter va connectar amb Jorge Javier Vázquez, a qui li va explicar que Sanchís havia anat a la policia «amb intenció d'espantar» però que no obstant això les autoritats havien tractat el tema com un «mer tràmit» i que finalment «no hi ha hagut cap problema». Els reporters es trobaven a la via pública, un lloc en el qual està permès gravar.


Comentaris

envia el comentari