Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Belén Esteban i Toño Sanchís

Toño Sanchís ho revela: la veritat sobre la baralla entre Belén i Jorge Javier

L'exrepresentant no va poder resistir-se a donar la seva opinió sobre el conflicte

Belén Esteban i Toño Sanchís
Belén Esteban i qui va ser el seu representant, Toño Sanchís. | Catalunya Diari

Tots recordem l'harmoniosa i entranyable relació que van mantenir en el passat la 'Princesa del poble' i el que va ser el seu representant, Toño Sanchís. Aquells dies van passar i van donar lloc a un agre enfrontament, amb jutjats pel mig, que s'ha convertit en una mena d'odi total entre tots dos. Si bé Belén considerava Sanchís gairebé «com un germà» i el va arribar a incloure en el seu testament, una revisió dels seus números econòmics la va portar a una llarga disputa legal amb un trist final per al representant.

«Belén Esteban baixa l'audiència»

De fet, aquest, va arribar a perdre el seu habitatge a favor d'Esteban com a mitjà per pagar una part del deute que els tribunals han assenyalat que tenia pendent amb ella. Abans d'això, dures declaracions de l'un contra l'altre. En el cas de la de Paracuellos, flanquejada pels seus companys i amb un mitjà de difusió de capacitats atòmiques, com és 'Sálvame'. Amb una Belén triomfadora, a Toño no li ha quedat més remei que fer que deixar-li anar alguna indirecta mediàtica de tant en tant.

I com no havia d'aprofitar l'actual conflicte entre Jorge Javier Vázquez i Belén Esteban per criticar-la mica? Dit i fet. Utilitzant el seu Twitter, va fer un petit recordatori de les audiències que ha obtingut 'Sálvame' en les últimes setmanes. Tot, per insinuar que Belén estava perdent 'punch' en les seves aparicions.

«Entrevistes de Belén Esteban i Hugo Sierra: 17,2% de quota i 1.824.000 espectadors, empatant amb el Deluxe de la filla d'Ana María Aldon», va començar explicant Sanchís, per continuar dient: «... i molt lluny de la gran dada del Deluxe d'Adara, que va fer un 19,2%'». No va voler acomiadar-se sense un demolidor «Belén Esteban baixa l'audiència». Sembla que per l'ex representant l'origen del conflicte està clar: respon a un intent de reflotar l'interès per la de Paracuellos.

'Likes' a comentaris ofensius

No tothom va ser tan asèptic a l'hora de referir-se a la  'Princesa del poble'. Una internauta es va referir a Esteban com «una analfabeta milionària fent populisme barat». La mateixa usuària de la xarxa social va suggerir que la jubilessin ja i va qüestionar la seva capacitat per jutjar la situació del país atès el seu estatus econòmic.

Sembla que a  Toño li va semblar un comentari molt encertat. Tant, que es va afanyar a posar un 'like' a la contribució que havia fet l'esmentada internauta. Definitivament, on hi va haver afecte entre els dos protagonistes avui només queda una profunda enemistat.