Tony Aguilar i la seva dona, pares per segona vegada

L’embaràs va presentar complicacions des de la primera setmana

Tony Agular i la seva dona Nelly tornen a ser pares | Instagram

Tony Aguilar i la seva parella Nelly han anunciat el naixement del seu segon fill: Nil. El petit s’uneix a la família juntament amb el seu germà gran Biel. Així ho ha anunciat el propi locutor a les seves xarxes socials on ha penjat una fotografia familiar, just després del part, amb la seva dona i el nadó.

«Avui a les 04.33 hores ha nascut a Barcelona Nil Aguilar amb un pes de 3 quilograms i 250 grams. La mare, Nelly, i el bebè estan fenomenal i papi s’està donant compte que l’amor pels fills no es divideix, es multiplica per dos», ha escrit Aguilar juntament amb la fotografia.

Aquesta publicació, juntament amb un altre on es pot veure la família al complet, s’ha omplert de felicitacions i comentaris positius dels seguidors del locutor, que no han dubtat en donar l’enhorabona a la família.

Tony Aguilar i el seu segon fill
La parella té ara dos fills: Biel i Nil | Instagram

 

Complicacions durant l’embaràs

Fa només 5 dies, Nelly, la dona de Tony Aguilar, publicava un vídeo a les seves xarxes socials de les pulsacions del bebè i ho acompanyava explicant la seva experiència: «Des del primer dia punxant-me heparina, medicació necessària per a la coagulació de la sang i també pel ferro baix, des de la setmana 33 de l’embaràs en repòs, controlada i amb medicació també per les contraccions... no està sent un embaràs ni tranquil ni normal», conclou Nelly.

Tot i les preocupacions habituals per l’última fase de l’embaràs la parella ha pogut celebrar finalment un final feliç i sense complicacions que ha ampliat la família de tres a quatre membres.


Comentaris

envia el comentari