Tony Spina i Makoke estan junts

La parella ho ha confirmat en una exclusiva a la revista 'Lecturas'

Makoke y Tony Spina tonteaban mucho en 'GH Vip'
Es confirma la relació entre Makoke i Tony Spina | CATALUNYADIARI.CAT

El pas de Makoke al concurs 'Gran Hermano VIP 6' va ser bastant decebedor, sobretot tenint en compte que va ser la concursant amb el 'caché' més alt de tots els qui van entrar a la casa de Guadalix de la Sierra. Durant el concurs Makoke no va donar molt joc i els espectadors van voler veure intencions amoroses entre ella i Darek, un model que es va fer famós després de la seva relació amb l'actriu Ana Obregón. Més tard, quan Darek ja era fora, Makoke va començar a relacionar-se i a creuar mirades amb l'italià Tony Spina, i després de despistar tothom, al final han confirmat, en exclusiva, que estan junts.

Un amor de portada

Segons ha avançat 'La Coctelera', ha estat a través de la revista 'Lecturas' la manera en què tots dos han confirmat els rumors que corrien des de feia tant temps en programes com 'Sálvame', 'El programa de Ana Rosa' o 'Ya es mediodía'. «Ens agrada tot l'un de l'altre» és el titular que ha avançat la revista i que no dubta a assenyalar-los com la parella de l'any, almenys en l'àmbit televisiu. Així, tant Makoke com Tony creuen que el que hi ha entre ells es pot «palpar, veure, no fa falta dir-ho».

Més notícies relacionades: «Makoke i Tony Spina passen la nit junts en un hotel»

Una nit junts

Els rumors van començar a córrer sobretot des que els van veure sortir junts d'un hotel a Barcelona després d'haver passat la nit junts. La presència dels fotògrafs no els va fer canviar d'actitud i van demostrar que entre ells hi havia una gran complicitat. Tony Spina afirma que tenen «molta química, ens entenem amb una mirada. M'ho passo genial amb ella».

Makoke y Tony, en la potada de 'Lecturas'
Makoke i Tony confirmen la seva relació a la portada de 'Lecturas' | Lecturas

 

Dues setmanes separats

Makoke es va convertir després de 63 dies de concurs en la vuitena expulsada de 'GH VIP 6' i des de fora enviava molts missatges de suport a Tony. Ara que tot ha sortit a la llum, la malaguenya admet que efectivament «enyorava Tony, em recordava molt d'ell, em despertava i me n'anava a dormir amb ell. A qui no li agrada Tony?». Això sí, de moment, prefereixen no fer servir la paraula festeig i, en preguntar-los com anomenarien el que tenen, ells ho defineixen com «una amistat molt bonica». Makoke, per la seva part, creu que dins de la casa no va sentir aquesta complicitat que molts espectadors del 'reality' han manifestat. «Dins de la casa no vaig tenir aquesta sensació, era amistat», explica amb sinceritat l'antiga hostessa de 'Telecupón'.

El bon gust de Makoke

Un altre dels moments més graciosos de l'entrevista és quan Tony Spina admet que «Makoke té molts defectes, però té bon gust». Li durarà molt el gust, o serà una història fugaç? Dins de la casa de 'Gran Hermano VIP' hi ha hagut diverses relacions en totes les edicions, com la història que van tenir Fede Rebecci i Ylenia Padilla durant la tercera edició, o la relació tòrrida entre Marlène Mourreau i Fabio Testi el primer any. No obstant això, poques d'aquestes relacions, per no dir cap, no va tenir èxit fora de les càmeres.


Comentaris

envia el comentari