rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

SORTEIG:

🥑 Guanya un completíssim lot de productes ECO BonPreu! És molt fàcil!

El topless d'Irene Junquera durant el seu viatge a l'Equador que ha incendiat la xarxa

La periodista s'ha fet aquesta fotografia a les Illes Galápagos
Irene Junquera durant el seu viatge a l'Equador | Instagram

 

La periodista Irene Junquera ha gaudit d'uns dies de vacances veient món a l'altre costat de l'oceà Atlàntic, en concret ha viatjat fins a l'Equador i des d'allí ha vist diferents llocs, que ha volgut mostrar a les seves xarxes socials.

  

Un dels llocs que més ha mostrat a través d'Instagram han sigut les Illes Galápagos, un preciós paratge de mar i muntanya que ha fet que la presentadora publiqui diverses fotografies en biquini, revolucionant als seus seguidors.

El topless d'Irene Junquera

Sens dubte la foto que més ha cridat l'atenció del seu viatge ha estat una on se la pot veure dins un vaixell gaudint de la immensitat de l'oceà. A la imatge es veu a Irene d'esquena, únicament vestida amb la part de baix d'un biquini blau cel, és a dir, fent topless i mostrant així la seva figura.

 

 

Els seus seguidors no han trigat a afalagar a la presentadora. Alguns li comentaven la publicació deixant comentaris com: «El posat d'hivern de l'any Irene», «Quin escàndol de foto» o «Qui cos, mare meva. Estàs espectacular», i és que sembla que ha enamorat a molts.
 

Malgrat que és la primera vegada que s'atreveix amb un topless al seu compte d'Instagram, Irene ja havia sorprès altres vegades als seus seguidors amb fotografies amb biquini que els deixaven amb la boca oberta.

Enamorada dels lleons marins

Del seu viatge a l'Equador, Irene també ha deixat imatges divertides com, per exemple, algunes on va tenir l'oportunitat de fer-les amb uns animals molt típics de la zona, els lleons marins.

 

 

Gaudint de l'Equador

Irene ha mostrat amb les seves fotografies l'encantada que està del seu viatge. «Si això és el paradís, es diu i no passa gens», publicava en una de les seves imatges. A més la presentadora desitja que tothom pugui gaudir de llocs tan bonics com aquest.
 

«Tant de bo amb aquestes fotos estigueu gaudint per conèixer, encara que sigui a la distància, la bellesa d'aquests llocs. I el millor de tot és la gent, així que imagineu-vos», escrivia Irene en una de les seves publicacions.

👄 Ja pots rebre l'actualitat dels famosos i de la premsa del cor fent clic aquí!

🥑 Un completíssim lot de productes ECO BonPreu pot ser teu fent clic aquí. Participa ara!

Comentaris