El torero Antonio Ferrera, hospitalitzat després de caure des d'un pont a Extremadura

Segons apunten lesprimeres informacions, la caiguda del mallorquí no hauria estataccidental, però en aquests moments la seva vida no corre perill

Antonio Ferrera
El torero Antonio Ferrera, hospitalitzat després de caure des d'un pont d'Extremadura | CatalunyaDiari.cat

Dia de gran preocupació per al món del toreig espanyol, ja que el mallorquí Antonio Ferrera ha hagut de ser ingressat a l'Hospital Univsitari de Badajoz després que aquest matí caigués des d'un pont i es precipités al riu Guadiana. Els fets han succeit al voltant de les 7.30 del matí al Pont de l'Autonomia i, segons les primeres informacions, tot apunta que la caiguda no es tractaria d'un desafortunat accident.

Presentava hipotèrmia i un atac d'angoixa

Així les coses, la família del torero s'ha mostrat molt preocupada arran els fets, si bé Ferrera es troba estable i la seva vida no corre cap perill. Amb tot, el mallorquí ha hagut de ser resctat pels Bombers, i en el moment de l'operació el torero presentava símptomes d'hipotèrmia i estava patint un atac d'angoixa.

Tal com han explicat fonts dels Bombers del Parc de Badajoz i ha recollit 'La Coctelera', Ferrera no ha perdut el coneixement en cap moment.

Ferrera segueix tenint l'agenda plena

Amb tot, el torero continua formant part dels cartells que anuncien les festes de San Isidro i, de fet, tan sols uns dies enrere va participar en els actes taurins tradicionals de la Feria de Abril de Sevilla.

L'agenda de Ferrera, a més, compta amb diversos compromisos pròxims a la capital espanyola: per exemple, el pròxim 1 de juny té prevista la corrida de Zalduendo; cinc dies més tard, participa en un acte a Puerto de San Lorenzo; i finalment el 7 de juny està citat a la corrida de la ramaderia d'Alcurrucén. Cal recordar que Las ventas és un dels llocs on més aclamen al torero.

L'any 2015 també va patir un accident

No és el primer cop que el mallorquí es veu obligat a interrompre la seva temporada. L'any 2015 una fractura en el braç esquerre el va tenir apartat del món dels toros durant una bona temporada, quelcom que va suposar un dur cop psicològic per Ferrera, que va arrossegar problemes psicològics fins a l'any 2017.  

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari