IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

'Torito' es talla les rastes per complir amb una promesa

El col·laborador va prometre canviar el seu 'look' quan el seu fill complís un any

Les rastes més famoses de Telecinco han abandonat l'escenari. No es tracta de què Quique Jiménez, més conegut com a 'Torito', hagi deixat l'escenari, sinó el seu conegut pentinat que després de 15 anys acompanyant-lo a tot arreu, deixarà de formar part de la seva vida a raó d'una aposta que el col·laborador televisiu va fer fa un any.

Tal com va publicar a les seves xarxes socials, Torito va ser pare el 25 de novembre de 2016, moment en què va prometre que quan el seu fill complís el seu primer aniversari, es canviaria el famós 'look' amb què s'ha passejat pels platós i passarel·les més conegudes de tot el país. «Les promeses són per complir-les», reconeixia el nostre protagonista.

«Vaig prometre que quan el meu fill tingués un any em tallaria les rastes, i avui és el dia», escrivia 'Torito' a Twitter, el passat 25 de novembre, amb una foto seva en què apareix amb la seva increïble melena caient-li per sobre de les seves espatlles.

Fins que ahir diumenge, 26 de novembre, va compartir una imatge amb el seu nou 'look', el seu «primer dia sense rastes». El col·laborador afegia que «si no compleixes una promesa petita, tampoc compliràs una gran». S'ha de reconèixer que complir-la, la va complir.

El record del primer tall

'Torito' reconeixia a antena que feia «15 anys» que no es tallava el cabell i que era una decisió que li feia estar «cagat». Segons sembla, el col·laborador no considera «tallar-se el cabell» a l'esdeveniment que va succeir durant el seu pas com a concursant a 'Pasapalabra', un any enrere, quan va ser protagonista de quelcom semblant.

En aquella edició del programa, el presentador Christian Gálvez el va reptar a tallar-se una sola rasta al plató. L'artista va acceptar i es va tallar un dels flocs de cabell que avui han desaparegut totalment. Sense dubte, no és una bona idea fer una aposta contra 'Torito', ja que s'atreveix amb tot.


Comentaris

envia el comentari