Torna per la primavera la Cursa Nocturna Ciutat de l'Hospitalet

El proper dissabte 22 d’abril es celebra la vuitena edició de la coneguda prova atlètica de l'Hospitalet, coincidint amb les Festes de Primavera

El 22 d'abril torna la cursa nocturna de L'Hospitalet | Trainning

El proper dissabte 22 d’abril a les nou de la nit torna la Cursa Nocturna Ciutat de l’Hospitalet, coincidint amb les ja tradicionals Festes de Primavera, amb l’objectiu d’augmentar en aquesta vuitena edició el nombre de participants i consolidar-se com la prova d’atletisme d’horari nocturn més important de Catalunya.

Els corredors podran escollir entre dues distàncies diferenciades (5 i 10 quilòmetres) i el punt de sortida i arribada estarà situat a la plaça d’Europa, molt a prop del Centre Comercial Gran Via 2. La cursa, organitzada pel Servei d’Esports i Joventut de l’Ajuntament de L’Hospitalet, mitjançant la contractació de l’empresa Zona Vip Events, està oberta a totes les persones que s’inscriguin prèviament, mitjançant els punts presencials (com els poliesportius municipals) o a través del web oficial, fins a un màxim de 6.000 participants.

Els preus d’inscripció per a la cursa de 5 km van dels 10 euros pels propietaris de xip groc i de 13 euros amb lloguer de xip blanc, i en el cas de la prova de 10 km, dels 12 euros amb xip groc i 15 euros amb lloguer de xip blanc. A més, a l’hora de realitzar la inscripció, es podrà fer una donació d’un euro solidari, totalment voluntària, que enguany es destinarà a l’Associació Catalana de Fibrosi Quística, segons han informat els organitzadors.


Comentaris

envia el comentari