Torna la polèmica entre Belén Esteban i Jesulín

La col·laboradora de 'Sálvame' explota contra el torero per no tenir en compte la filla que tenen en comú, Andreita

La publicació del llibre de Pepa Caballero sobre la vida de Jesulín de Ubrique està desenterrant velles polèmiques que semblaven resoltes, com la de la mala relació entre Belén Esteban i el torero. Per altra banda, la imminent separació de Jesulín i María José Campanario, informació que va fer pública Kiko Hernández, podria ser definitiva. Aquest còctel va ser el causant que Belén Esteban explotés a ‘Sálvame’, segons explica ‘La Coctelera’.

Tot i l’intent, Belén no pot contenir-se

Quan va sortir el tema de Jesulín sobre la taula de ‘Sálvame’, Belén Esteban es va mostrar continguda, però amb ganes de donar la seva opinió. «Tenen la sort que no em deixen parlar», començava la col·laboradora, afegint: «Quan parla de la família fills són tres, no dos. I no tinc res més a dir».

Tot i l’intent de mantenir-se al marge, Belén va acabar per opinar, amb un to més aviat sarcàstic, sobre les afirmacions del passat matrimoni entre ella i Jesulín: «La persona que més estimo no vol que parli, i jo estic sempre callada. Que ho va passar molt malament amb la meva separació? Que va patir molt pel que teníem en comú? Ha ha ha!»

«La sort que tens és que ella no s’ha dedicat a això. Ella està estudiant el que vol estudiar i el que vol ser a la vida sense ajuda de ningú, de la seva mare», explicava Belén respecte a la seva filla Andrea. Considerablement afectada pel tema, insistia que «sobre la separació no opinaré absolutament res, jo estic en un altre nivell,estic organitzant el meu casament».

  • Notícia relacionada: Belén Esteban revela detalls sobre els convidats del seu casament
Belén Esteban, en el plató de 'Sálvame', enfadada amb Jesulín de Ubrique| Telecinco

 

Se’n va del plató de ‘Sálvame’

La insistència de Lydia Lozano, una de les companyes del programa de Telecinco, posava cada cop més nerviosa a Belén Esteban: «Ja n’hi ha prou del tema, perquè després em perjudicarà. Em renyaran, ja n’hi ha prou». En veure que, després de demanar unes quantes vegades que es deixés el tema i que es continués insistint, la col·laboradora es va aixecar i va abandonar el plató. «No he vist venir ningú. I ara té la culpa Belén? Què passa, que tancava la porta?», sentenciava Belén sobre la seva filla mentre es dirigia a la sortida.

Al cap d’una estona, Belén va tornar al plató amb unes paraules de disculpa cap a la seva filla: «A l’única a qui he de demanar perdó pel que ha passat avui és a la persona que més m’estimo. M’encenen la metxa i salto, però aquesta li fa mal a la seva mare».

La col·laboradora, més calmada, va mostrar  l’orgull que sent cap a Andrea: «Ella ha decidit no formar part d’aquest món i agraeixo a la premsa que mai l’hagin molestat. Va decidir viure en un país estranger per formar-se i estic molt orgullosa, perquè hauré tingut molts defectes però el millor que he pogut donar a la meva filla és l’educació que té».

  • També et pot interessar: Jesulín de Ubrique i María José Campanario se separen «definitivament»