Fotografia de Gerard Piqué i Clara Chía somrient i mirant a càmera

Tornen a sonar campanes de boda entre Gerard Piqué i Clara Chía: tot el que se sap

Gerard Piqué i Clara Chía, ara sí, fan un pas més en la seva relació

Notícia 'bomba'. Ara sí que sí. Gerard Piqué i Clara Chía no deixen de fer passos endavant en la seva relació. Si fa uns dies informàvem sobre la seva nova i milionària mansió als afores de Barcelona, una casa on l'exblaugrana ja havia viscut anteriorment amb Shakira, ara tot pren una dimensió encara més gran.

I és que, segons sembla, Gerard Piqué i Clara Chía es casarien. O almenys això és el que ha assegurat la publicació Look.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!

Gerard Piqué i Clara Chía, boda a la vista de nou?

Doncs sembla que sí. Segons l'esmentat mitjà, la parella ho té molt clar. Passarà finalment per l'altar, per desgràcia de Shakira.

Si bé fa uns mesos ja saltava a la llum la mateixa exclusiva, que Gerard Piqué i Clara Chía es casarien ben aviat, tot va quedar en paper mullat.

I és que, segons asseguren, la parella ja ho tenia clar. L'anunci es produiria en el mateix dia del casament del germà del futbolista, Marc Piqué, el 23 de juny passat.

Clara Chía i Gerard Piqué, arribant al concert de Coldplay a Barcelona el 28 de maig de 2023
Segons Look, Gerard Piqué i Clara Chía ho tindrien molt clar. | GTRES

Tanmateix, les coses no van anar d'aquesta manera i finalment tot això no va tenir lloc. El perquè? No està clar, però el fet que la notícia corregués uns dies abans per tots els mitjans de comunicació del món potser hi va tenir a veure.

Sigui com sigui, ara sembla que tot ha canviat i la boda estaria més a prop que mai. Com ha assegurat Look, tots dos ja haurien pres, de nou, la «important decisió» i han assegurat que els plans per dia més especial de la seva vida ja han començat.

Un esdeveniment que se celebraria a Barcelona i a què només assistirien les persones més properes a la parella més mediàtica del moment.

Mai no es va casar amb Shakira

Una notícia que destaca, principalment, per un fet important. L'ex del Barça mai no es va casar amb la seva anterior parella, Shakira.

I és que amb la cantant colombiana hi va tenir dos fills, Milan i Sasha, i una relació de gairebé 12 anys, però, sigui pel motiu que sigui, aquest casament que podria fer-se realitat molt aviat amb Clara Chía, amb Shakira no es va arribar a produir mai.