Tota la veritat sobre la parella de Froilán

La Marta i ell van ser protagonistes d’una portada de la revista Semana

La parella va ser protagonista de la revista Semana | Semana

No és una novetat que Froilán té parella. Els joves no s’amaguen per anar plegats a sopar i, sobretot, a la discoteca Teatre Barceló, on va sorgir l'amor. La polèmica va estar servida des del primer moment: les xarxes socials van esclatar davant de l'aparent semblança entre Marta i Froilán, arran d'unes fotos que van aparèixer a la revista Semana, com informa Elegí mal dia. La veritat va més enllà. Resulta que ni és la seva parella ni es diu Marta.

La noia ho ha desmentit ella mateixa, explicant que són bons amics des que es van conèixer a l'internat de Sigüenza, en què ell va ingressar el 2014. Es diu Mar i és néta d'un empresari de la indústria de l'alimentació, el qual ocupa el lloc número 24 a la llista Forbes, que apunta quines són les 200 majors fortunes del país, com determina Elegí mal día. 

Revista Semana | Semana

Els mitjans es van confondre de persona però no de nom, ja que la veritable parella de Froilán sí es diu Marta tot i que és una altra dels membres de la seva colla d'amics. Actualment, els dos mantenen una relació a distància perquè el noi segueix estudiant als Estats Units.


Comentaris

envia el comentari