Totes les suposades operacions i retocs estètics de la reina Letícia

En els 15 anys que porta a la família reial, la monarca s'hauria gastat més de 40.000 euros per millorar la seva imatge

La reina Letizia se habría gastado más de 40.000 euros para mejorar su rostro
La reina Letícia s'hauria gastat més de 40.000 euros per millorar la seva cara | CatalunyaDiari.cat

Fa ja 15 anys que Letícia forma part de la família reial espanyola. Des del seu compromís amb Felip l'any 2003 fins a la seva gran polèmica amb la reina Sofia han passat grans canvis en la monarquia, no només en l'àmbit institucional, sinó també en les relacions personals entre els membres i per descomptat, més que notoris canvis en Letícia, des que es va presentar com la promesa del príncep Felip fins a convertir-se en la reina d'Espanya.

Els dos grans temes de controvèrsia que giren al voltant de la reina Letícia són el seu marcat caràcter que ja va mostrar amb el seu «deixa'm acabar» fins a la picabaralla amb la seva sogra Sofia a les portes de la catedral de Palma de fa una setmana. Però també s'ha parlat molt sobre el canviat aspecte físic de la dona de Felip VI.

Les operacions i els retocs estètics de la reina Letícia

Cada vegada que la reina Letícia decideix sotmetre's a un possible retoc estètic, els mitjans de comunicació es fan ressò dels notoris canvis —sobretot a la cara— als que recorre Letícia per ocultar el pas dels anys. Les contínues operacions que es rumoreja que es realitza —tot i que la Casa Reial els desmenteix— han generat gran polèmica, sobretot per l'elevada quantitat econòmica que suposen.

Encara que si hi ha operacions i retocs estètics que no es poden negar, són els set que mostrarem a continuació, sobretot si es comparen fotografies de fa uns anys amb la nova cara que llueix la reina Letícia. Segons el director de la Clínica Bruselas, Christopher Oyola, s'hauria gastat més de 40.000 euros per millorar la seva imatge durant tots aquests anys.

Rinoplastia: 6.000 euros
Rinoplàstia: 6.000 euros | Cedida

 

Rinoplàstia

En primer lloc, quan era princesa d'Astúries, Letícia es va sotmetre a una rinoplàstia que hauria costat al voltant de 6.000 euros. Des de la Casa Reial van confirmar la intervenció apuntant que es va realitzar per corregir la desviació de l'envà nasal que li provocava algun problema respiratori. Encara que per descomptat, l'actual reina va aprofitar per aconseguir un nas més estilitzat.

Mentoplàstia

Si recordem, el mentó de Letícia era més pronunciat que ara. Això es deu al fet que la reina es va sotmetre a una mentoplàstia per reduir la mida de la seva barbeta. Pel que sembla, aquesta intervenció es considera senzilla, encara que té un preu aproximat d'uns 5.000 euros.

Injeccions al front

La reina Letícia va decidir millorar també el seu front per eliminar les arrugues i aconseguir un rostre més fi recorrent a injeccions de toxina botulínica i àcid hialurònic. Amb aquesta intervenció, la monarca va aconseguir que la seva imatge es rejovenís, encara que amb el temps ha perdut naturalitat.

Letícia ja s'hauria sotmès a diversos retocs d'aquest tipus i podria haver arribat a reemborsar més de 15.000 euros per aconseguir semblar més jove i esborrar qualsevol signe d'envelliment.

Pómulos: 14.400 euros

Pòmuls: 14.400 euros | cedida
 

Mesoteràpia

Letícia hauria recorregut a aquest tipus d'operacions, que consisteixen a augmentar, elevar i allisar els pòmuls i galtes amb possibles injeccions d'àcid hialurònic. Igual que ocorre per eliminar les arrugues del front, s'han de realitzar continuats tractaments que podrien arribar a superar els 14.000 euros.

Eliminació d'ulleres

Letícia també va voler rejovenir més el seu rostre eliminant les antiestètiques bosses de Bichat, el que es coneixen popularment com bosses dels ulls. Després d'aquest retoc, la reina lluïa un rostre més marcat i jove, traient-se així els signes de cansament. Aquest tractament estètic podria haver costat uns 2.000 euros.

Antes y después del rostro de Letizia
Abans i després de la cara de Letícia | Cedida

 

Augment de pit

Aquesta operació és una de les més rumorejades i de més controvèrsia. Mai s'ha confirmat aquesta intervenció encara que segons el portal 'Merca2', la reina Letícia podria haver-se sotmès a un augment de pit per aconseguir fins a dues talles més. Si és cert, aquest tipus d'operacions tenen un preu moltes vegades superior als 6.000 euros.

Brackets invisibles

Letícia també sabia que el somriure era una part fonamental en la seva imatge. Per aquest motiu, hauria decidit recórrer a la utilització de brackets, encara que els que es col·loquen a la part interior de la dentadura evitant que es vegin. La Casa Reial tampoc ho ha confirmat, encara que el mitjà citat apunta que podrien haver costat més de 3.500 euros.


Comentaris

envia el comentari