Tots els motius del distanciament entre Rocío Carrasco i el seu fill

Antonio David ha explicat les intimitats del conflicte que mantenen els seus fills amb la seva mare Rocío Carrasco

Rocío Carrasco amb els mitjans de comunicació

Antonio David explica els motius del distanciament entre Rocío Carrasco i els seus fills  | GTRES

Antonio David està que no para des que sortís de la casa de 'GH VIP' i concedís la seva entrevista més esperada a 'Sábado Deluxe', on va explicar les intimitats del conflicte que mantenen els seus fills amb la seva mare Rocío Carrasco, des que decidissin deixar de tenir relació des de fa molts anys.

  

A més, ara Antonio David s'ha convertit en tertulià de 'Sálvame', i en el seu primer dia s'ha sotmès a un interrogatori de tercer grau per part dels col·laboradors de 'Sálvame' en què ha respost a tota mena de preguntes sobre la seva família, i concretament a un per la qual s'han interessat imperiosament els col·laboradors: el motiu de la falta de relació entre el seu fill David Flores i la seva mare Rocío Carrasco, a la qual cosa ell ha respost.

Antonio David se sincera

«El problema que té David és que ell esperava una trucada de la seva mare el dia que va fer els 18 anys. Com que no va rebre aquesta trucada ell es va decebre i després va passar un episodi als jutjats que va acabar de rematar».

  

Antonio David va entrar en detalls sobre aquest citat episodi que hauria estat la gota que va fer vessar el vas per al petit de la família, i que va succeir un dia que es trobaven ell i la seva exdona als jutjats, resolent una de les seves demandes i quan van sortir del lloc, Rocío Carrasco no va saludar ni dirigir la paraula al seu fill, encara que feia un any que no es veien «La mare va sortir primer (de la sala dels jutjats), jo surto després d'ella. David estava assegut al costat de l'Olga i quan passa la mare, ell s'aixeca i la mare passa per davant. El nen es va quedar amb la cara desencaixada», ha relatat Antonio David.

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari