IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

Tots els secrets de les noces de Casilda de Medinaceli amb Ignacio de Loyola

La neboda de Naty Abascal s'ha casat aquest passat dissabte 25 de novembre

Imagen de los novios recién casados.
Imatge dels nuvis acabats de casar. | Gtres

Una joya de brillantes, perlas y zafiros que dio mucho que hablar al no saber su procedencia. Dos teorías se debatieron durante el día: que se tratara de una de las tiaras del joyero de la duquesa de Medinaceli o que se tratara de una joya creada a partir de la unión de otras con el resultado de esta espectacular piedra.

Tota l'aristocràcia espanyola s'ha reunit aquest cap de setmana passat per celebrar unes grans noces a Sevilla entre Casilda de Medinaceli i Ignacio de Loyola, tal com explica 'Vanitatis'. Un esdeveniment que es va celebrar a casa Pilatos on es van reunir més de 400 convidats. Un esdeveniment a qui no van faltar Naty Abascal, els seus dos fills, Laura Veí i gran part de l'alta aristocràcia espanyola.

  

  

No obstant això, quedaven incògnites sense resoldre que ara ja s'han pogut confirmar gràcies algunes imatges realitzades pels convidats al festí. Un dels detalls més sorprenents de les noces va ser la tiara que va lluir la núvia durant la cerimònia i la posterior festa.

  

  

Una joia de brillants, perles i safirs que va donar molt que parlar, perquè no sabien la seva procedència. Dues teories es van debatre durant el dia: que es tractés d'una de les tiares del joier de la duquessa de Medinaceli o que es tractés d'una joia creada a partir de la unió d'altres amb el resultat d'aquesta espectacular pedra.

Imagen de Casilda con la tiara.
Imatge de Casilda amb la tiara. | Gtres

Rafa Medina va ser el padrí de les noces

La núvia va ser portada fins a l'altar pel seu cosí gran, Rafa Medina. Ho va fer amb ell, ja que el seu pare va morir durant l'any 2011. Rafa visiblement més prim va exercir de padrí de forma molt elegant amb un impecable jaqué i una corbata de la signatura de la núvia.

Mentrestant la seva dona, va gaudir de la cerimònia acompanyada del seu cunyat, Luis Medina, i la seva sogra, Naty Abascal. Va lluir un vestit de color rosa amollat amb grans punys botonats. Un vestit molt semblant al que va portar Kate Middleton en les noces de la seva germana el passat dia 20 de maig a Anglaterra.

Imagen de Rafa acompañando a Casilda al altar.
Imatge de Rafa acompanyant a Casilda a l'altar. | Gtres

 

Un dels moments més divertits: el lliurament del ram


Un dels moments més esperats de les noces va ser el lliurament del ram. La núvia sol encarregar rèpliques del seu o, com en aquest cas, que divideixin el que ella mateixa ha portat per repartir-ho entre familiars i amigues. En un moment tan crucial, l'elecció de la música també és realment important.

La núvia va escollir un dels temes més moguts d'Enrique Iglesias per a aquest moment, concretament la cançó 'Bailando', fet que va deixar bocabadats a tots els assistents.

 

Novios que son alegria y punto ! @cmcasildamedina y Pepo. #bodacasildaypepo #noviosalegres #vivalavida #jermanquesecasa #bodon #yaquedansolo2 #vickyabriolaveda @victoria.medina86

Una publicación compartida de Coki Prieto Pareja-Obregon (@coki.p.parejaobregon) el

L'organització de les noces

Unes noces amb punts convidats obliga a fer una gran preparació. En el cas de Pepo i Casilda, el catering va ser a càrrec d'una coneguda i important empresa sevillana trucada 'Alfonso Catering' que també va publicar una imatge en el seu compte d'Instagram mostrant les preparacions que estaven realitzant abans de l'arribada de Pepo i Casilda a la Casa Pilatos.


Comentaris

envia el comentari