IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

Tous pateix grans pèrdues per la seva vinculació amb la independència

El 70% de les vendes de la marca catalana tenen lloc a Espanya

Establiment d'una botiga de Tous
Un dels establiments de Tous | Cedida

La firma catalana Tous, que comercialitza joieries i complements, està patint greus pèrdues per la seva vinculació amb el procés independentista. Ni tan sols la polèmica expulsió de la periodista Pilar Rahola i de la dona d'Artur Mas, Helena Rakosnik de la seva fundació, Rosa Oriol, ha aconseguit reanimar les seves vendes.

Una mesura per evitar el boicot 

Tot i que l'empresa, fundada a Manresa, va fer fora a la periodista Pilar Rahola i a Helena Rakosnik per desvincular-se de les cares conegudes del procés, Tous continua amb un procés de decadència i empitjorant de la seva situació econòmica, amb vendes constantment a la baixa. 

La decisió de fer fora les dones mencionades es va prendre per evitar un possible boicot contra l'empresa, i és que Rahola és coneguda per relacionar-se amb les altes personalitats que promouen el procés i fer propaganda a favor de la independència, i Rakosnik per ser la dona d'Artur Mas. De fet, el dia del referèndum d'autodeterminació de Catalunya, el passat 1 d'octubre, la firma ja va estar el punt de mira a les xarxes socials, on van rebre moltes crítiques.

La gran dependència de la firma amb Espanya 

Ara, l'entitat es vol mostrar «orgullosa de ser espanyola i catalana» i, per això, la presidenta ja va enviar un comunicat als responsables de les botigues per remarcar i conscienciar als treballadors de què també és una marca espanyola, segons informa 'Crónica Global'.

La majoria de les vendes de Tous, concretament un 70%, tenen lloc a Espanya, motiu pel qual el procés independentista l'està perjudicant molt. Per tant, s'han volgut allunyar de qualsevol imatge que pugui ficar en risc els seus beneficis; sobretot d'aquella imatge que pugui posar en dubte la seva espanyolitat.


Comentaris

envia el comentari