rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

La ‘trama Villarejo’ esquitxa Ana Rosa Quintana

El nom de la presentadora sorgeix enmig de les converses entre el comissari José Manuel Villarejo i el seu marit Juan Muñoz
Imatge d'arxiu d'Ana Rosa Quintana amb el seu marit, Juan Muñoz | Catalunya Diari
 
 

La detenció de Juan Muñoz, marit de la coneguda presentadora Ana Rosa Quintana, a causa d’un delicte de presumptes extorsions i xantatges a una persona que els devia diners, segueix obrint fronts a mesura que avancen les investigacions. Ara, una de les cares més longeves de Telecinco, la d’Ana Rosa Quintana, podria veure’s en seriosos problemes a causa d’una possible implicació en el que es coneix com a ‘trama Villarejo’.

 

Els noms ‘Ana’ i ‘Anita’ es repeteixen diverses vegades a les converses

La notícia ha saltat poc després que la Fiscalia hagi escoltat les converses gravades entre Juan Muñoz i el comissari en qüestió, en les quals es fa patent que el marit de Quintana va tractar d’extorsionar a un magistrat de Marbella per tal de defensar la figura del seu germà Fernando, i intercedir per ell. Per aquest motiu va ser detingut el passat 31 de juliol, malgrat que la seva estança entre reixes va ser breu i poc després ja tornava a gaudir de la llibertat.

 

Ara, però, s’ha descobert que, en l’esdevenir de les converses, es menciona diverses vegades els noms d’’Ana’ i ‘Anita’, motiu pel qual la parella sentimental de Muñoz ha passat a ser el centre de totes les mirades i investigacions.

 

Una d’aquestes mencions es remunta a l’any 2017, i té lloc en un restaurant on es van reunir l’empresari i el comissari, a causa que el primer pretenia contractar els serveis de Villarejo per una xifra que ascendeix als 20.000 euros. «Ana em deia que investigant aquestes coses, els posem», explicava Muñoz durant la quedada.

 

«El cambrer ens tracta millor quan Ana està aquí»

«Anita em pregunta si tot està en ordre o ha de saber quelcom», era una altra de les referències a la presentadora. Per la seva banda, Villarejo mirava de tranquil·litzar Muñoz. «Està tot en ordre», responia, mentre feia patent la seva intenció de subcontractar a varis detectius de confiança que declararien el que fes falta. «Em sembla perfecte», eren les paraules del seu interlocutor. 

Ana Rosa Quintana | Telecinco

 

Però les mencions a la conductora de ‘El programa de AR’ no finalitzen amb les frases anteriors. «El cambrer ens tracta millor quan (ella) està aquí», o «el que desconcerta tothom és que a mi la premsa (...) em toca els nassos, i com, a més, tinc bones assessores com la meva bona amiga Ana...» són altres referències que el propi comissari duu a terme.

 

De ben segur que aquestes novetats no contribuiran a millorar els ànims de la presentadora, que fins al moment només havia volgut emetre un comunicat –fet públic un cop Muñoz ja havia estat posat en llibertat– en el qual deia que, tot i trobar-se «tranquil·la, hem de ser prudents», i que quan arribés el moment oportú «estarem allà per explicar-ho».   

+ SERVEIS GRATIS DE CATALUNYA DIARI:  T'enviem també totalment gratis al teu mòbil (màxim 3 missatges al dia i et pots donar de baixa quan vulguis):

FES CLIC AQUÍ SI VOLS GRATIS: Notícies del cor,TV i famosos

Prova-ho, t'encantarà!  A més a més, és totalment gratis i et pots donar de baixa quan vulguis!

Si vols ser el primer en llegir les teves notícies prefereides de Catalunya Diari, ja et pots descarregar gratis la nostra APP per Android Fes clic aquí!

Comentaris