Les treballadores de la neteja d''Operación Triunfo' s'emporten un premi de la loteria

Ana Guerra una de les concursants ha explicat que ha trobat a algunes empleades plorant d'emoció al lavabo

Ana Guerra durante su actuación en la séptima gala de 'OT 2017'
Ana Guerra durant la seva actuació en la setena gala de 'OT 2017' | cedida

El Segon Premi de la Grossa de Nadal ha deixat aquest matí una gran alegria als platós d''Operación Triunfo'. Després del sorteig celebrat avui 22 de desembre, part dels participants al concurs de talents de TVE han vist com la seva vida canviava, així ho ha explicat Ana Guerra a Amaia.

  Segons ha assegurat la concursant, durant una conversa amb la seva companya, s'ha torbat a algunes de les treballadores que s'encarreguen de la neteja de la famosa Acadèmia, plorant. La de Tenerife no ha dubtat en mostrar la seva alegria i afirmava: «Com me n'alegro que li toqui a gent treballadora, que li toqui a gent que treballa netejant merda. I dius tu: 'gaudeix-te' ara els 120.000 euros».

  El premi que s'acosta més als 120.000 euros per dècim és el segon, que reparteix 125.000 per cada cupó. Això fa pensar que les treballadores d''OT' han estat agraciades amb el número 51.244.

La Loteria de Nadal, molt repartida

Aquest any els premis de la loteria han estat molt repartits per tot el territori, i Catalunya no ha quedat sense premis,  la Grossa se l'ha emportada el municipi gallec de Vilalba a Lugo, en la seva majoria tot i que també ha esquitxat la ciutat lleidatana de Sort

Concretament el primer premi se l'ha emportat el número 71.198, que ha deixat 544 milions d'euros. Sort ha estat l'únic municipi català que ha venut algun bitllet d'aquest número. 

El segon premi repartit a Barcelona, Tarragona i Lleida

Els catalans també han vist com el segon premi es repartia per alguns municipis propers com Barcelona, Tarragona i Lleida. Concretament es tracta del número 51244 que ha deixat 1.250.000 euros per sèrie.  En aquest cas, també parlem d'un premi molt repartit, que també ha arribat a Santander, a Biscaia, a Santa Cruz de Tenerife, a Albacete, a les Illes Balears, a Madrid, a València, i a Còrdova, entre altres. 


Comentaris

envia el comentari