URGENT

🔴 Caos a Barcelona per la caiguda d'una palmera a la Diagonal

Els treballs que provoquen més infidelitats

Les persones amb edats acabades en 9 solen ser les més infidels
Els treballs que provoquen més infidelitats. | iStock

 

No totes les infidelitats signifiquen que una parella no s'entén en una relació sentimental. Hi ha persones infidels que s'acaben enamorant del seu nou amant, o persones que senten una atracció fatal per algú del treball. Sobre això últim, Victoria Milan presenta un article sobre les relacions adúlteres a la feina, i és que hi ha sectors que són més propensos a crear infidelitats. Barrejar treball i plaer no és sempre una bona idea, encara que sembla que els que més s'arrisquen són els que treballen al sector financer, els pilots, els metges i els infermers. Resulta curiós que treballs relacionats amb la sanitat, que sotmeten als treballadors en moltes ocasions a situacions d'estrès, busquin un moment de desassossec al mateix lloc de treball, i és que no es tracta d'una afirmació fortuïta, ja que l'estudi publicat pel lloc web se sustenta en una enquesta realitzada a més de 5.600 dones.

L'estudi també afirma que dos de cada tres dones infidels tenen les seves relacions a l'oficina però, per què trien aquest lloc? La resposta sembla senzilla, l'oficina genera un ambient emocionant i divertit per cometre l'adulteri. A més, el treball facilita el seguiment de les atraccions entre adúlters. Tot i que l'oficina proporciona aquesta excitació extra, molt poques dones de les enquestades es preocupen de que la seva infidelitat es descobreixi: només el 10%. Ja sabem els treballs on sorgeixen més affairs, però el diari Daily Mail revela una dada realment curiosa, les personesamb edats acabades en 9 són més propenses a ser infidels. Pel que sembla, el canvi de dècada suscita també la cerca de noves experiències. Aquesta última dada s'extreu d'un estudi realitzat a 42.000 adults de més de 100 països.

 

Si després de llegir això t'estàs plantejant la fidelitat de la teva parella, et llancem una dada positiva: un altre estudi publicat a The Oxford Handbook of Women and Competition determina que les persones que han estat enganyades surten millor parades d'aquesta situació, tant econòmicament com socialment. A més, aquestes persones solen detectar els comportaments sospitosos molt abans que les que mai han estat enganyades. Si és el teu cas i, malgrat tot, decideixes seguir endavant amb ell o ella, et formulem aquestes preguntes: t'agradaria seguir amb l'altra persona si aconseguissis tornar a confiar en ella?, has deixat enrere la ira i el ressentiment i estàs llest per avançar?, hi ha una actitud positiva de l'altre?, t'imagines sent feliç amb ell o ella? i pots perdonar el succeït?