URGENT

👉 La Covid no frena i la pressió assistencial als hospitals catalans augmenta

La Zarzuela tremola: «La reina Letícia ha llençat la tovallola»

Rosa María Calaf ha explicat què pensa sobre el paper de la reina

Imatge d'arxiu de la reina Letícia
La reina Letícia «està fent moltes tasques importants», reconeix la periodista Rosa María Calaf | CatalunyaDiari

El programa ‘Buenisimo Bien’ va estrenar la setmana passada la seva quarta temporada i ho ha va fer de molt bona manera. La setmana anterior va tenir com a convidada a Margarita de Val i el divendres li va tocar el torn a la periodista i corresponsal Rosa María Calaf.

Tot i que el tema central durant la seva entrevista ha estat el periodisme, el més destacat de la conversa han estat les seves paraules quan Quique Peinado, el codirector del programa, li va preguntar sobre unes declaracions en les quals va dir que Letícia «havia llençat la tovallola» respecte a intentar canviar la institució monàrquica.

Va ser fa gairebé un mes quan Rosa María Calaf va expressar aquestes paraules en una entrevista que li va concedir a 'El Periódico'. Allí també va confessar que el que més el molestava sobre la Reina és «que s'ha desaprofitat un bon actiu i la possibilitat que es convertís en un referent, no sols de moda, sinó com a dona».

La resposta de la periodista

Davant la pregunta de Quique Peinado, Calaf va respondre que la dona del rei Felip «és una persona que clarament podria haver tingut un paper molt més actiu i important com a referent de la dona d'avui», com ja va al·legar en l'anterior entrevista.

Encara que ha reconegut que «està fent moltes tasques importants», ha volgut destacar el paper poc important que està tenint per ser dona: «Però sempre en les cures, que és on se'ns posa a les dones».

No obstant això, també ha reconegut que la reina «dona visibilitat a totes les associacions amb les quals ella col·labora, perquè una altra de les qüestions és que si ella no anés a aquests actes, ningú els donaria repercussió a la premsa».

A més ha explicat que ella va coincidir amb Letícia durant una de les etapes en les quals la mare d’Elionor i Sofía va treballar com a periodista a TVE. «Sé que ella és una persona que podria haver tingut un paper important», ha admès i ha reconegut que la reina sempre s'ha interessat per temes com el periodisme o els drets humans però «se la continua relegant».


Comentaris

envia el comentari